Black magic -suklaamarjakakku

(0)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Tumma suklaakahvikakku on täytetty ilmavalla suklaamoussella ja raikkailla marjoilla. Vastustamatonta!

noin 10 palaa

Vaikeustaso 1 60 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Black magic -suklaamarjakakku

Kakkupohja:

2 ½ dl vehnäjauhoja
3 dl sokeria
1 dl kaakaojauhetta
1 tl Dr. Oetker Ruokasoodaa
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
¼ tl suolaa
1 kpl kananmuna
1 ¼ dl kahvia
1 ¼ dl maitoa
½ dl rypsiöljyä

Täyte:

1 ps Dr. Oetker kakkumousseaineksia suklaanmakuinen
2 ½ dl kevytmaitoa

Koristelu:

400 - 500 g tuoreita marjoja esim. mansikoita, vadelmia, herukoita
suklaata esim. Toffifee, Maltesers

Valmistus

Valmistus

1

Esivalmistelut:

Esikuumenna uuni 175 asteeseen. Vuoraa halkaisijaltaan 22 cm irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla.

2

Kakkupohja:

Sekoita kaikki kakkupojan kuivat aineet keskenään paakuttomiksi. Sekoita myös kaikki nestemäiset aineet keskenään ja lisää seos kuiva-aineisiin. Sekoita taikina tasaiseksi ja kaada taikina vuokaan. Paista uunin uunin alatasolla 45 minuuttia. Kokeile kakun kypsyys tikulla. Kakku on valmis kun taikinaa ei tartu tikkuun. Anna jäähtyä vuoassaan.

3

Täyte:

Sekoita kakkumoussejauhe maitoon ja vaahdota sähkövatkaimella 3 minuutin ajan.

4

Halkaise kakkupohja kahteen kerrokseen. Aseta alin kakkulevy tarjoiluvadille ja levitä päälle puolet kakkumoussesta. Nosta toinen kakkulevy päälle ja levitä loput täytteet kakun päälle.

5

Koristelu:

Koristele kakku marjoilla ja suklaamakeisilla.

Ravintosisältö: reseptiin Black magic -suklaamarjakakku

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 1309kJ
344kcal
772kJ
203kcal
Rasva 8.8g 5.2g
Hiilihydraatit 49g 29g
Proteiini 4.9g 2.9g