EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Brookies

(8)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Kun kaksi ihanaa herkkua, brownien ja cookien yhdistää, niin lopputuloksena syntyy täydellinen leivonnainen: brookie.

noin 12 - 16 palaa

Vaikeustaso 2 60 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Brookies

Brownie-taikina:

125 g voita
100 g tummaa suklaata
2 dl sokeria
½ dl fariinisokeria
3 kpl kananmunaa
2 dl vehnäjauhoja
1 rkl kaakaojauhetta
1 ps Dr. Oetker Fudge chunks

Taikina:

125 g voita huoneenlämpöisenä
1 dl sokeria
1 dl fariinisokeria
1 kpl kananmuna
1 kpl kananmunan keltuainen
1 ps Dr. Oetker Appelsiinin kuoriraastetta
2 dl vehnäjauhoja
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
2 ps Dr. Oetker Chocolate chips dark

Valmistus

Valmistus

1

Brownie-taikina

Tee ensin brownie-taikina. Sulata voi ja suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Vatkaa joukkoon sokeri ja fariinisokeri. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.
Vatkaa joukkoon kananmunat. 
Sekoita keskenään vehnäjauhot, kaakaojauhe ja fudgerakeet. Lisää ne suklaaseokseen ja kääntele taikina tasaiseksi.

2

Vuoraa noin 22 x 22 cm:n kokoinen neliön tai suorakaiteen muotoinen kakkuvuoka tai uunivuoka leivinpaperilla. Laita brownie-taikina vuokaan. Nosta viileään vähintään tunniksi.

3

Esilämmitä uuni

Lämpötia: 180°C

Kiertoilmauuni: 160°C

4

Cookie-taikina

Valmista cookie-taikina. Vatkaa voi ja sokerit keskenään. Lisää muna ja keltuainen yksitellen vatkaten. Mausta appelsiiniaromilla. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää sekaan suklaapalat. Yhdistä seos voi–sokeri-seokseen. Sekoita taikinaa mahdollisimman vähän.

5

Nostele cookie-taikina kahden lusikan avulla brownie-taikinan pinnalle. Paista uunissa noin 30 minuuttia. Taikina saa jäädä tahmeaksi sisältä. Paistoaika riippuu uunista, joten tarkkaile paistamista ja kokeile kypsyyttä tikulla. Anna jäähtyä vuoassaan ensin huoneenlämpöiseksi. Nosta vielä jääkaappiin, jos pohja tuntuu liian tahmealta.

6

Leikkaa 12–16 palaan. Tarjoa sellaisenaan tai vaniljajäätelön, kermavaahdon tai vatkatun vaniljakastikkeen kera.

Ravintosisältö: reseptiin Brookies

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 1287kJ
369kcal
1694kJ
486kcal
Rasva 17g 22g
Hiilihydraatit 36g 48g
Proteiini 3.7g 4.9g