Flag

Joulun Moussekakku

about 16 - 20 palaa
Helppo
60 minuuttia
Suklainen kirsikkakakku on saanut päälleen hauskat moussepursotukset.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Taikina
100 gvoita (huoneenlämpöistä)
1 dlsokeria
2 kplkananmunaa
1 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
1,5 dlvehnäjauhoja
1 rklDr. Oetker Rommiaromia
1 psDr. Oetker Mantelirouhetta
1 psDr. Oetker Tummasuklaanapit leivontaan
Dr. Oetker Punaisia Kirsikoita
Kuorrutus & koristelu
tomusokeria
1 psDr. Oetker Vaniljakakkumoussea
1 psDr. Oetker Suklaakakkumoussea
5 dlmaitoa

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
Picture - Dr. Oetker Rommiaromia
Picture - Dr. Oetker Mantelirouhetta
Picture - Dr. Oetker Tummasuklaanapit leivontaan
Picture - Dr. Oetker Punaisia Kirsikoita
Picture - Dr. Oetker Vaniljakakkumoussea
Picture - Dr. Oetker Suklaakakkumoussea

Taikina

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää kananmunat yksitellen vatkaten. Yhdistä leivinjauhe ja jauhot keskenään ja lisää nopeasti taikinaan. Yhdistä rommiaromi, mantelirouhe ja pilkotut kirsikat. Lisää ne muiden aineiden joukkoon suklaarakeiden kanssa. Kaada taikina irtopohjavuokaan ( Halkaisija noin 24 cm). Paista 175 asteessa keskitasolla 25-30 minuuttia tai kunnes pohja on kypsä. Anna jäähtyä kokonaan.


Kuorrutus & koristelu

Ripottele kakun pinnalle tomusokeria siivilän avulla. Valmista kakkumousset pakkauksen ohjeen mukaan. Laita ne omiin pursotinpusseihinsa. Pursota kakun päälle molempia mousseja.