Kanelikakku ja mokkakuorrutus

(0)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Helppo kanelikakku, jonka kruunaa herkullinen kahvikuorrutus

noin 16 - 20 palaa

Vaikeustaso 1 40 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Kanelikakku ja mokkakuorrutus

Taikina:

125 g voita
4 dl sokeria
5 dl piimää
6 dl vehnäjauhoja
4 tl kanelia
2 tl Dr. Oetker Ruokasoodaa

Kuorrutus:

50 g voita
4 dl tomusokeria (250 g)
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
½ dl kahvia
1 rkl kaakaojauhetta
½ dl vettä
Dr. Oetker koristerakeita

Valmistus

Valmistus

1

Vuoraa uunivuoka (20 x 30 cm) leivinpaperilla. Esilämmitä uuni.

Lämpötia: 200°C

2

Sekoita sulatettu voi ja sokeri. Lisää piimä sekä keskenään sekoitetut jauho, kaneli ja ruokasooda. Sekoita taikina tasaiseksi. Kaada taikina uunivuokaan leivinpaperin päälle.

Asetukset: keskitasolla

Paistoaika: 25 - 30 min.

3

Anna kakun jäähtyä ritilän päällä. Vaahdota pehmeä voi ja muut kuorrutteen aineet keskenään ilmavaksi. Levitä kuorrute jäähtyneelle kakulle ja koristele koristerakeilla. Paloittele kakku sopivan kokoisiksi paloiksi.

Ravintosisältö: reseptiin Kanelikakku ja mokkakuorrutus

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 806kJ
193kcal
1680kJ
402kcal
Rasva 5.6g 12g
Hiilihydraatit 34g 70g
Proteiini 1.6g 3.4g