EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Kanelikakku ja mokkakuorrutus

(2)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Helppo kanelikakku, jonka kruunaa herkullinen kahvikuorrutus

noin 16 - 20 palaa

Vaikeustaso 1 40 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Kanelikakku ja mokkakuorrutus

Taikina:

125 g voita
4 dl sokeria
5 dl piimää
6 dl vehnäjauhoja
4 tl kanelia
2 tl Dr. Oetker Ruokasoodaa

Kuorrutus:

50 g voita
4 dl tomusokeria (250 g)
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
½ dl kahvia
1 rkl kaakaojauhetta
½ dl vettä
Dr. Oetker koristerakeita

Valmistus

Valmistus

1

Vuoraa uunivuoka (20 x 30 cm) leivinpaperilla. Esilämmitä uuni.

Lämpötia: 200°C

2

Sekoita sulatettu voi ja sokeri. Lisää piimä sekä keskenään sekoitetut jauho, kaneli ja ruokasooda. Sekoita taikina tasaiseksi. Kaada taikina uunivuokaan leivinpaperin päälle.

Asetukset: keskitasolla

Paistoaika: 25 - 30 min.

3

Anna kakun jäähtyä ritilän päällä. Vaahdota pehmeä voi ja muut kuorrutteen aineet keskenään ilmavaksi. Levitä kuorrute jäähtyneelle kakulle ja koristele koristerakeilla. Paloittele kakku sopivan kokoisiksi paloiksi.

Ravintosisältö: reseptiin Kanelikakku ja mokkakuorrutus

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 806kJ
193kcal
1680kJ
402kcal
Rasva 5.6g 12g
Hiilihydraatit 34g 70g
Proteiini 1.6g 3.4g