Flag

Kanelikakku ja mokkakuorrutus

about 16 - 20 palaa
Helppo
40 minuuttia
Helppo kanelikakku, jonka kruunaa herkullinen kahvikuorrutus
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Taikina
125 gvoita
4 dlsokeria
5 dlpiimää
6 dlvehnäjauhoja
4 tlkanelia
2 tlDr. Oetker Ruokasoodaa
Kuorrutus
50 gvoita
4 dltomusokeria (250 g)
2 tlDr. Oetker Vaniljasokeria
0,5 dlkahvia
1 rklkaakaojauhetta
0,5 dlvettä
Dr. Oetker koristerakeita

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Ruokasoodaa
Picture - Dr. Oetker Vaniljasokeria
1

Vuoraa uunivuoka (20 x 30 cm) leivinpaperilla. Esilämmitä uuni.

Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 200 °C

2

Sekoita sulatettu voi ja sokeri. Lisää piimä sekä keskenään sekoitetut jauho, kaneli ja ruokasooda. Sekoita taikina tasaiseksi. Kaada taikina uunivuokaan leivinpaperin päälle.

Positie rooster: Keskitasolla

Paistoaika: 25 - 30 Minutes

3

Anna kakun jäähtyä ritilän päällä. Vaahdota pehmeä voi ja muut kuorrutteen aineet keskenään ilmavaksi. Levitä kuorrute jäähtyneelle kakulle ja koristele koristerakeilla. Paloittele kakku sopivan kokoisiksi paloiksi.