Keväinen persikkajuustokakku

(0)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Persikka on ihanan raikas juustokakun kaveri. Maukas ja kauniin kukkamainen koriste syntyy helposti, kun käytät ensin isoimpia viipaleita kukan ulkoreunoilla ja pienempiä kukan sisäosassa. Värikäs kakku on herkku, joka sopii niin kahvihetkiin kuin kevään isompiinkin juhliin.

6 palaa

Vaikeustaso 1 10 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Keväinen persikkajuustokakku

Pakastekakku:

1 kpl My Sweet Deli Cheese cake New york style pakastekakku

Koristelu:

1 prk säilykepersikkaa
Dr. Oetker pehmeitä kultahelmiä

Valmistus

Valmistus

1

Pakastekakku:

Poista juustokakku pakkauksesta ja aseta tarjoiluvadille. Anna sulaa huoneenlämmössä 2-3 tuntia.

2

Koristelu:

Leikkaa säilykepersikan puolikkaista kohtalaisen ohuita viipaleita. Kukkamainen koristelu syntyy helposti, kun laitat ensin isoimmat viipaleet tulevan kukan ulkoreunalle. Aseta viipaleita peräjälkeen niin, että ne muodostavat ympyränmuotoisen kuvion. Etene ympyrän ulkoreunoilta kohti sisäosaa, kunnes pääset kukan keskikohtaan.

3

Viimeistele kukka pehmeillä kultahelmillä tai muilla haluamillasi koristeilla juuri ennen tarjoilua.

Ravintosisältö: reseptiin Keväinen persikkajuustokakku

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 1212kJ
398kcal
731kJ
240kcal
Rasva 16g 9.7g
Hiilihydraatit 35g 21g
Proteiini 5.4g 3.2g