Kylmäsavulohi-vuohenjuustopiiraat

(0)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Suolainen piirakka on helppo tarjottava illanistujaisiin tai juhlapöytään.

8 - 12 palaa

Vaikeustaso 2 60 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Kylmäsavulohi-vuohenjuustopiiraat

Pohja:

100 g pehmeää voita
3 dl vehnäjauhoja
1 ps Dr. Oetker Mantelijauhetta (50 g)
1 ps Dr. Oetker Mantelirouhetta (50 g)
1 tl Dr. Oetker Ruokasoodaa
1 dl maustamatonta jogurttia esim. turkkilainen

Täyte:

150 g kylmäsavustettua lohta
100 g vuohenjuustoa
2 dl kuohukermaa
1 kpl kananmuna
150 g juustoa raastettuna

Valmistus

Valmistus

1

Vatkaa voi ja kuivat aineet sekaisin. Lisää joukkoon turkkilainen jogurtti ja sekoita sen verran, että ainekset tasoittuvat. Painele vehnäjauhoja apuna käyttäen pienten piirasvuokien pohjalle ja reunoille. Voit vaihtoehtoisesti valmistaa tästä yhden halkaisijaltaan noin 26 cm piiraan.

2

Silppua kylmäsavulohi ja jaa se piiraiden päälle. Paloittele vuohenjuusto ja jaa palat kalan päälle. Sekoita kerma, munat ja juustoraaste. Jaa täyte piirasvuokiin.

3

Kypsennä 200 asteisessa uunissa 20-30 minuuttia. Kypsennä isoa piirasta 30-40 minuuttia. Tarjoa lämpimänä salaatin kera.

Ravintosisältö: reseptiin Kylmäsavulohi-vuohenjuustopiiraat

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 1151kJ
298kcal
1526kJ
395kcal
Rasva 19g 25g
Hiilihydraatit 10g 14g
Proteiini 9.7g 13g