EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Lohipasteijat

(1)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Lohipasteijat ovat herkullinen pikkusuolainen tarjottava!

noin 25 - 30 kappaletta

Vaikeustaso 1 60 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Lohipasteijat

Pohja:

100 g voita
1 ¼ dl vehnäjauhoja
1 dl ruisjauhoja
½ tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
suolaa (maun mukaan)
100 g maitorahkaa

Täyte:

300 g kylmäsavustettua lohta
2 kpl kananmunaa
2 rkl kuohukermaa (tai ruokakermaa)
1 ps Dr. Oetker Sitruunan kuoriraastetta
tuoretta tilliä silputtuna
suolaa maun mukaan

Lisäksi:

1 kpl kananmuna voiteluun

Valmistus

Valmistus

1

Nypi jauhot, leivinjauhe, suola ja voi muruiksi. Lisää maitorahka ja vaivaa taikina tasaiseksi. Anna taikinan levätä jääkaapissa.

2

Valmista täyte. Pilko lohi ja kananmunat hienoksi silpuksi. Lisää muut aineet ja sekoita.

3

Kauli taikina ohueksi levyksi jauhotetulla alustalla. Leikkaa taikinasta neliöitä tai kolmioita. Leikkaa taikina levyihin viiltoja. Täytä pasteijat ja taita kiinni. Voitele pasteijat munalla ja paista.

Lämpötia: 200°C

Kiertoilmauuni: 180°C

Paistoaika: n. 10 min.

Ravintosisältö: reseptiin Lohipasteijat

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 182kJ
67kcal
910kJ
334kcal
Rasva 3.4g 17g
Hiilihydraatit 1.6g 8.2g
Proteiini 2.4g 12g