Lohipasteijat

(1)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Lohipasteijat ovat herkullinen pikkusuolainen tarjottava!

noin 25 - 30 kappaletta

Vaikeustaso 1 60 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Lohipasteijat

Pohja:

100 g voita
1 ¼ dl vehnäjauhoja
1 dl ruisjauhoja
½ tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
suolaa (maun mukaan)
100 g maitorahkaa

Täyte:

300 g kylmäsavustettua lohta
2 kpl kananmunaa
2 rkl kuohukermaa (tai ruokakermaa)
1 ps Dr. Oetker Sitruunan kuoriraastetta
tuoretta tilliä silputtuna
suolaa maun mukaan

Lisäksi:

1 kpl kananmuna voiteluun

Valmistus

Valmistus

1

Nypi jauhot, leivinjauhe, suola ja voi muruiksi. Lisää maitorahka ja vaivaa taikina tasaiseksi. Anna taikinan levätä jääkaapissa.

2

Valmista täyte. Pilko lohi ja kananmunat hienoksi silpuksi. Lisää muut aineet ja sekoita.

3

Kauli taikina ohueksi levyksi jauhotetulla alustalla. Leikkaa taikinasta neliöitä tai kolmioita. Leikkaa taikina levyihin viiltoja. Täytä pasteijat ja taita kiinni. Voitele pasteijat munalla ja paista.

Lämpötia: 200°C

Kiertoilmauuni: 180°C

Paistoaika: n. 10 min.

Ravintosisältö: reseptiin Lohipasteijat

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 182kJ
67kcal
910kJ
334kcal
Rasva 3.4g 17g
Hiilihydraatit 1.6g 8.2g
Proteiini 2.4g 12g