Mango-Sitruunakakku

(1)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Gluteeniton, munaton ja maidoton kakku sopii useimpiin ruokavalioihin. Upea ja herkullinen kakku maistuu kaikille.

noin 12 palaa

Vaikeustaso 1 60 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Mango-Sitruunakakku

Pohja:

n. 200 g kaurakeksejä (gluteenittomia)
50 g margariinia (maidotonta)

Mangotäyte:

2 ½ dl Kauravaniljakastiketta
250 g Kauratuorejuustoa
n. 100 g mangososetta
4 kpl Dr. Oetker Luomu Liivatelehteä
1 rkl sitruunamehua

Sitruunatäyte:

2 ½ dl Kauravaniljakastiketta
250 g Kauratuorejuustoa
4 rkl sitruunamehua
4 kpl Dr. Oetker Luomu Liivatelehteä

Valmistus

Valmistus

1

Murskaa keksit ja sulata rasva. Lisää keksimurska margariinisulaan ja sekoita tasaiseksi massaksi. Levitä massa irtopohjavuoan (halkaisija 24cm) pohjalle ja laita jääkaappiin odottamaan.

2

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.

3

Vatkaa molemmat vaniljakastikkeet kulhossa vaahdoksi ja lisää molemmat purkilliset tuorejuustoa edelleen vatkaten. Jaa massa tässä vaiheessa tasan kahteen kulhoon.

4

Kuumenna 1 rkl sitruunamehua ja liuota 4 liivatelehteä siihen. Kaada ohuena nauhana mangososeen sekaan sekoittaen ja yhdistä toiseen massanpuolikkaaseen. Sekoita tasaiseksi.

5

Kuumenna 1 rkl sitruunamehua ja liuota loput 4 liivatelehteä siihen. Lisää vielä 3 rkl sitruunamehua ja yhdistä ohuena nauhana toiseen vielä maustamattomaan massaan koko ajan sekoittaen.

6

Ota vuoka jääkaapista ja kaada vuorotellen kumpaakin massaa keskelle keksipohjaa kunnes kaikki massa on käytetty. Pyöräytä vielä esimerkiksi syömäpuikolla massaan spiraalikuvio pohjaa myöden. Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 3 tuntia.

Ravintosisältö: reseptiin Mango-Sitruunakakku

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 1044kJ
262kcal
840kJ
211kcal
Rasva 16g 13g
Hiilihydraatit 22g 18g
Proteiini 13g 10g