Mansikka-pannacotta -kakku

(1)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Kokeile raikkaiden mansikoiden ja täyteläisen pannacotan ihanaa yhdistelmää.

12 palaa

Vaikeustaso 2 40 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Mansikka-pannacotta -kakku

Kakkupohja:

2 kpl kananmunaa
½ dl sokeria
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
1 dl vehnäjauhoja
½ tl Dr. Oetker Leivinjauhetta

Täyte:

1 ps Dr. Oetker Panna Cotta-jauhetta
2 ½ dl kuohukermaa
2 ½ dl maitoa
750 g mansikkaa

Mansikkakastike:

½ dl sokeria
250 g mansikkaa

Valmistus

Valmistus

1

Voitele irtopohjavuoka (halkaisija 26 cm). Kuumenna uuni 180 ° C (kiertoilma 160 ° C).

2

Vatkaa kananmunia sähkövatkaimen korkeimmalla nopeudella 1 minuutti. Lisää sokeri ja vaniljasokeri ja vatkaa 2 minuuttia. Sekoita leivinjauhe ja vehnäjauhot keskenään, lisää taikinaan ja sekoita hetki pienellä nopeudella. Kaada taikina vuokaan ja tasoita pinta. Paista uunin keskitasolla noin 20 minuuttia. Anna pohjan jäähtyä ritilän päällä.

3

Sekoita paksupohjaisessa kattilassa 2,5 dl kermaa ja 2,5 dl maitoa ja 1 pussi vanukasjauhetta. Keitä seosta 2 minuuttia koko ajan sekoittaen. Kaada seos kakkupohjan päälle irtopohjavuokaan. Pese ja puhdista mansikat. Pudottele mansikoita pannacotta-täytteeseen. Anna tekeytyä jääkaapissa vähintään 4 tuntia tai mielellään yön yli.

4

Irrota kakku vuoasta varovasti veitsen avulla ja siirrä kakku tarjoilulautaselle.

5

Pese ja puhdista mansikat kastiketta varten. Soseuta mansikat ja sokeri kulhossa. Tarjoile kakku mansikkakastikkeen kanssa.

Ravintosisältö: reseptiin Mansikka-pannacotta -kakku

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 807kJ
245kcal
518kJ
157kcal
Rasva 9.9g 6.4g
Hiilihydraatit 23g 15g
Proteiini 2.9g 1.9g