EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Mansikka-pannacotta -kakku

(1)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Kokeile raikkaiden mansikoiden ja täyteläisen pannacotan ihanaa yhdistelmää.

12 palaa

Vaikeustaso 2 40 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Mansikka-pannacotta -kakku

Kakkupohja:

2 kpl kananmunaa
½ dl sokeria
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
1 dl vehnäjauhoja
½ tl Dr. Oetker Leivinjauhetta

Täyte:

1 ps Dr. Oetker Panna Cotta-jauhetta
2 ½ dl kuohukermaa
2 ½ dl maitoa
750 g mansikkaa

Mansikkakastike:

½ dl sokeria
250 g mansikkaa

Valmistus

Valmistus

1

Voitele irtopohjavuoka (halkaisija 26 cm). Kuumenna uuni 180 ° C (kiertoilma 160 ° C).

2

Vatkaa kananmunia sähkövatkaimen korkeimmalla nopeudella 1 minuutti. Lisää sokeri ja vaniljasokeri ja vatkaa 2 minuuttia. Sekoita leivinjauhe ja vehnäjauhot keskenään, lisää taikinaan ja sekoita hetki pienellä nopeudella. Kaada taikina vuokaan ja tasoita pinta. Paista uunin keskitasolla noin 20 minuuttia. Anna pohjan jäähtyä ritilän päällä.

3

Sekoita paksupohjaisessa kattilassa 2,5 dl kermaa ja 2,5 dl maitoa ja 1 pussi vanukasjauhetta. Keitä seosta 2 minuuttia koko ajan sekoittaen. Kaada seos kakkupohjan päälle irtopohjavuokaan. Pese ja puhdista mansikat. Pudottele mansikoita pannacotta-täytteeseen. Anna tekeytyä jääkaapissa vähintään 4 tuntia tai mielellään yön yli.

4

Irrota kakku vuoasta varovasti veitsen avulla ja siirrä kakku tarjoilulautaselle.

5

Pese ja puhdista mansikat kastiketta varten. Soseuta mansikat ja sokeri kulhossa. Tarjoile kakku mansikkakastikkeen kanssa.

Ravintosisältö: reseptiin Mansikka-pannacotta -kakku

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 807kJ
245kcal
518kJ
157kcal
Rasva 9.9g 6.4g
Hiilihydraatit 23g 15g
Proteiini 2.9g 1.9g