Mansikkakääretorttu

(3)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Mansikkakääretorttu on helppojen leivonnaisten klassikko.

10 palaa

Vaikeustaso 1 30 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Mansikkakääretorttu

Taikina:

4 kpl kananmunaa
1 ½ dl sokeria
1 ps Dr. Oetker Mantelijauhetta
½ dl perunajauhoa
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta

Täyte:

2 dl kuohu- tai vispikermaa
½ dl sokeria
1 ps Dr. Oetker Appelsiinin kuoriraastetta
200 g tuoreita tai pakastemansikoita
3 rkl Dr. Oetker Paistonkestävää Vaniljakreemiä

Koristelu:

1 ps Dr. Oetker Suklaanmakuinen Kakunkuorrute Vaalea
Dr. Oetker Pakkaskuivattua Mansikkaa
tuoreita mansikoita

Valmistus

Valmistus

1

Taikina:

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja siivilöi munavaahtoon.
Kaada taikina tasaisesti leivinpaperin päälle uunipellille. Paista 225-asteisessa uunissa 5-8 minuuttia.


2

Ripottele puhtaalle leivinpaperille sokeria. Kumoa kypsä pohja sokerin päälle. Irrota leivinpaperi torttupohjasta varovasti.

3

Täyte:

Tee täyte. Vatkaa kerma vaahdoksi. Mausta sokerilla ja appelsiinin kuoriraasteella. Soseuta marjat sauvasekoittimella mahdollisimman hienoksi soseeksi. Yhdistä sose ja kermavaahto. Sekoita joukkoon vaniljakreemijauhetta, kunnes rakenne muuttuu jämäkäksi.

4

Levitä täyte jäähtyneelle torttupohjalle. Kääri rullalle

5

Koritelu:

Sulata Choco cover -kuorrute vesihauteessa tai mikroaaltouunissa. Valuta kuorrute tortulle. Koristele mansikkakoriteilla.

Ravintosisältö: reseptiin Mansikkakääretorttu

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 1088kJ
384kcal
1040kJ
367kcal
Rasva 16g 16g
Hiilihydraatit 30g 28g
Proteiini 4.2g 4g