Marjatarteletit vaniljatäytteellä

(1)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Pienet murotaikinaleivokset on täytetty vaniljareemillä ja koristeltu tuoreilla marjoilla.

noin 48 kappaletta

Vaikeustaso 2 40 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Marjatarteletit vaniljatäytteellä

Tartalettipohjat:

4 dl vehnäjauhoja
125 g pehmeää voita tai margariinia
75 g sokeria
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
suolaa hyppysellinen
1 kpl kananmuna

Täyte:

1 ps Dr. Oetker Paistonkestävää Vaniljakreemiä
6 dl maitoa

Koristelu:

500 g tuoreita marjoja
tomusokeria

Valmistus

Valmistus

1

Voitele 24 leivosvuokaa tai esimerkiksi muffinipellin kolot. Kuumenna uuni 200 ° C asteeseen (kiertoilma 180 ° C).

2

Laita kaikki ainekset kulhoon ja sekoita sähkövatkaimen taikinakoukuilla ensin alimmalla nopeudella ja sitten korkeimmalla nopeudella kunnes taikina on tasaista. Jaa taikina puoliksi ja rullaa palat rulliksi. Jaa rullat 24 osaan ja painele levyksi. Aseta taikinalevyt muffinivuokiin. Paista uunin keskitasolla noin 12 minuuttia.

3

Anna pohjien jäähtyä 5 minuuttia vuoissa ritilän päällä ja irrota sitten varovasti veitsellä ja anna jäähtyä täysin. Puhdista muffinivuoat ja paista loput 24 pohjaa samalla tavalla uunissa.

4

Valmista vaniljakreemi pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Laita kreemi pursotuspussiin ja täytä pohjat.

5

Pese ja puhdista marjat tarvittaessa ja asettele tartalettien päälle. Tarjoile kylmänä. Koristele tomusokerilla juuri ennen tarjoilua.

Täyttämättömiä tartalettipohjia voi säilyttää tiiviisti suljetussa rasiassa noin kaksi viikkoa.

Voit koristella tartaletit myös syötävillä kukilla.

Ravintosisältö: reseptiin Marjatarteletit vaniljatäytteellä

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 246kJ
65kcal
677kJ
180kcal
Rasva 2.5g 7g
Hiilihydraatit 7.7g 21g
Proteiini 1.2g 3.4g