Mascarpone-suklaabrowniet

(0)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Näissä brownie-paloissa maistuu mahtavasti vanilja ja mascarpone. Ne antavat tuttuihin, suklaisiin paloihin mukavan uudenlaisen maun.

noin 18 palaa

Vaikeustaso 1 60 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Mascarpone-suklaabrowniet

Suklaataikina:

2 ps Dr. Oetker Chocolate chip tummasuklaata
200 g voita
3 kpl kananmunaa
3 dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja

Mascarponekerros:

500 g Mascarponejuustoa
1 tl Dr. Oetker Vaniljatahnaa
1 ½ dl tomusokeria
2 kpl kananmunaa

Tarjoiluun:

tuoreita marjoja tai hedelmiä

Valmistus

Valmistus

1

Lämmitä uuni 175 asteeseen. Laita leivinpaperi n. 20x30 cm kokoiseen uunivuokaan.

2

Sulata suklaa ja voi. Anna jäähtyä noin 5 minuuttia.

3

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää joukkoon hieman jäähtynyt suklaa-voiseos. Sekoita tasaiseksi ja siivilöi taikinaan vehnäjauhot.

4

Valmista mascarponekerros. Sekoita mascarponeen vaniljatahna, sokeri ja munat.

5

Levitä 3/4 suklaataikinasta vuokaan. Levitä taikinan päälle tuorejuustotäyte. Lisää loppu suklaaseoksesta tuorejuuston päälle. Tee halutessasi veitsellä kuvioita taikinan pinnalle. Paista uunin keskitasolla noin 40 minuuttia. Paistoaika riippuu uunin tehosta ja vuoan koosta. Kokeile tikulla kypsyyttä. Brownie saa jäädä hieman tahmeaksi.

6

Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi. Laita jääkaappiin pariksi tunniksi. Tarjoile tuoreiden marjojen tai hedelmien kanssa.

Ravintosisältö: reseptiin Mascarpone-suklaabrowniet

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 1572kJ
462kcal
1699kJ
499kcal
Rasva 26g 28g
Hiilihydraatit 32g 34g
Proteiini 4.6g 5g