Flag

Minttusuklaakakku

about 12 annosta
Keskitasoinen
40 minuuttia
Minttusuklaakakku on mainio seuralainen kahville. Mintunmakuinen suklaakakku on yhtäaikaa raikas ja täyteläinen.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Ainekset
100 gvoita
4 kplkananmunaa
2 dlsokeria
4 rklkaakaojauhetta
200 gtummaa suklaata
2,5 dlvehnäjauhoja
2 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
Kostutus
0,5 dlmaitoa
0,5 tlDr. Oetker Piparminttuaromia
Kuorrutus
200 gmaitosuklaata
50 grouhittuja piparminttukaramelleja

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
Picture - Dr. Oetker Piparminttuaromia
1

Voitele ja jauhota halkaisijaltaan 24 cm:n vuoka korppu- tai vehnäjauhoilla. Sulata voi. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää vaahtoon sulatettu ja jäähdytetty voi. Rouhi suklaa pieniksi paloiksi ja lisää seokseen. Siivilöi kaakaojauhe vehnäjauhojen sekaan ja sekoita kaikki kuivat aineet keskenään. Lisää jauhot kevyesti nostellen taikinan sekaan. Kaada taikina vuokaan ja paista uunissa.

Positie rooster: Keskitasolla

Paistoaika: 45 Minutes

Kiertoilmauunin lämpötila: 170 °C

2

Anna kakkupohjan jäähtyä hetki ja kumoa se tarjoiluvadille.Kostuta kakku maito-piparminttuaromiseoksella.Sulata maitosuklaa miedolla lämmöllä kattilassa tai mikron sulatusteholla. Valuta suklaasula kakun päälle ja ripottele rouhitut piparminttukaramellit päälle. Anna kuorrutteen jähmettyä jääkaapissa noin 2 tuntia. Nosta kakku huoneenlämpöön puoli tuntia ennen tarjoilua, silloin kuorrute leikkautuu paremmin.