Omena-rahkapitko

(0)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Mehevä aamupalapitko mantelilastuilla.

12 palaa

Vaikeustaso 1 40 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Omena-rahkapitko

Omena-rahkapitko:

1 kpl Omena
4 ½ dl vehnäjauhoja
3 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
½ dl hunajaa
suolaa hyppysellinen
125 g maitorahkaa
1 dl rypsiöljyä
½ dl maitoa
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria

Lisäksi:

2 rkl maitoa
2 rkl Dr. Oetker Mantelilastuja

Valmistus

Valmistus

1

Pese omena, leikkaa neljään osaan, poista siemenet ja raasta raasteeksi. Laita leivinpaperi uunipellin päälle. Kuumenna uuni 180 ° C (kiertoilma 160 ° C).

2

Sekoita leivinjauhe ja vehnäjauhot. Lisää kaikki muut aineet paitsi omenaraaste. Sekoita taikinakoukuilla ensin sähkövatkaimen pienellä nopeudella ja sitten korkeimmalla nopeudella tasaiseksi seokseksi. Älä vaivaa taikinaa liikaa. Lisää viimeiseksi omenaraaste. Rullaa taikina jauhotetulla työalustalla ja jaa rulla kolmeen osaan. Rullaa paloista noin 40 cm pitkiä rullia. Letitä rullista palmikko.

3

Voitele pitko maidolla ja ripottele mantelit päälle. Paista uunin alatasolla noin 30 minuuttia.

4

Jäähdytä leipä leivinpaperin päällä ritilällä.

Ravintosisältö: reseptiin Omena-rahkapitko

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 842kJ
201kcal
1111kJ
266kcal
Rasva 9g 12g
Hiilihydraatit 25g 33g
Proteiini 3.1g 4.1g