Omenaruusuleivokset

(0)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Kun taikinalevyn reunalle asettelee omenaviipaleita ja rullaa levyn rullaksi, syntyy kaunis omanaruusuleivos.

noin 10 kappaletta

Vaikeustaso 1 40 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Omenaruusuleivokset

Omenaruusut:

500 g voitaikinaa (pakaste)
n. 2 rkl kaneli-sokeria
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
3 kpl punaista omenaa

Lisäksi:

tomusokeria
vaniljakastiketta

Valmistus

Valmistus

1

Laita 10 paperista muffinivuokaa muffinipellille. Kuumenna uuni 200 ° (kiertoilma 180 ° C).

2

Kauli voitaikinalevyt noin 30 cm pitkiksi ja leikkaa 3 cm leveiksi kaistaleiksi. Sekoita kaneli-sokeri ja vaniljasokeri. Ripottele levyjen päälle.

3

Pese omenat ja höylää ne ohuiksi viipaleiksi. Asettele omenat hieman taikinakaistaleen yläreunan yli ja niin, että omenaviipaleet pysyvät alareunan sisällä. Rullaa kaistale toisesta reunasta rullalle ja aseta pystyyn muffinivuokaan.

4

Paista uunin alatasolla noin 40 minuuttia.

5

Poista leivokset muffinivuoista ja ripottele päälle tomusokeria.

6

Tarjoile kuumina vaniljakastikkeen kera!

Voit ripotella kaneli-sokerin sijasta taikinan päälle ruususokeria.

Omenaruusut ovat erittäin herkullisia vaniljajäätelön kanssa.

Ravintosisältö: reseptiin Omenaruusuleivokset

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 980kJ
236kcal
831kJ
200kcal
Rasva 13g 11g
Hiilihydraatit 25g 21g
Proteiini 3.3g 2.8g