Paistettava amerikkalainen juustokakku

(0)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Klassinen New York style cheese cake sopii juhlaan kuin juhlaan. Helppo resepti on muunneltavissa makuaineita vaihtelemalla.

noin 12 annosta

Vaikeustaso 1 40 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Paistettava amerikkalainen juustokakku

Pohja:

150 g pehmeää voita
1 dl sokeria
1 kpl kananmuna
3 dl vehnäjauhoja
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 tl Dr. Oetker Vaniljatahnaa

Täyte:

500 g maitorahkaa
2 prk maustamatonta tuorejuustoa (400 g)
4 kpl kananmunaa
1 ½ dl sokeria
1 tl Dr. Oetker Vaniljatahnaa
½ dl perunajauhoa
1 ps Dr. Oetker Valkosuklaarakeita (100 g)
2 ps Dr. Oetker Sitruunan kuoriraastetta

Koristelu:

1 ½ dl Dr. Oetker Toffeekastiketta
100 g mustikoita
Dr. Oetker Black&Gold Koristerakeita

Valmistus

Valmistus

1

Pohja:

Vaahdota sokeri ja pehmeä rasva. Lisää muna vatkaten. Sekoita leivinjauhe jauhoihin ja lisää taikinaan yhdessä vaniljatahnan kanssa. Sekoita tasaiseksi. Painele irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille.

2

Täyte:

Sulata Valkosuklaarakeet pussissaan vesihauteessa tai kulhossa mikrossa. Sekoita kaikki täytteen ainekset sähkövatkaimella yhteen. Valuta sulanut valkosuklaa massaan viimeisenä koko ajan vatkaten. Kaada täyte pohjan päälle.

3

Paista 175 asteisessa uunissa n. 50min. kunnes pinta alkaa hieman lohkeilla. Anna kakun jäähtyä ja koristele toffeekastikkeella, marjoilla ja koristerakeilla.

Ravintosisältö: reseptiin Paistettava amerikkalainen juustokakku

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 1713kJ
538kcal
959kJ
301kcal
Rasva 20g 11g
Hiilihydraatit 43g 24g
Proteiini 6.6g 3.7g