Flag

Passion cheesecake

about 12 kappaletta
Keskitasoinen
100 minuuttia
Pirteät annoskokoiset hedelmäiset juustokakut. Ohjeesta voi valmistaa myös yhden ison passionhedelmäisen juustokakun.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Pohja
200 gruis digestive-keksejä
1 psDr. Oetker Mantelirouhetta
125 gvoita (sulatettua)
Juustokreemi
4 kplDr. Oetker Liivatelehteä
3 kplpassionhedelmää
400 gmaustamatonta tuorejuustoa (esim. Philadelphia) (tai mascarponea)
1,5 dltomusokeria
2 tlDr. Oetker Sitruuna-aromia
2,5 dlkuohukermaa
Hyytelö
3 kplDr. Oetker Liivatelehteä
3 kplpassionhedelmää
2 dlluomu appelsiinimehu
0,5 dlsokeria

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Mantelirouhetta
Picture - Dr. Oetker Liivatelehteä
Picture - Dr. Oetker Sitruuna-aromia
Picture - Dr. Oetker Liivatelehteä
1

Pohja

Hienonna keksit monitoimikoneessa tai muovipussissa kaulimella painellen. Sekoita joukkoon mantelirouhe ja sulatettu voi. Painele seos pienten kakku- tai muffinivuokien pohjalle niin, että pohja peittyy kokonaan.

2

Juustokreemi

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä. Halkaise passionhedelmät, kaavi hedelmäliha pois ja painele se siivilän läpi, jotta siemenet erottuvat. Vatkaa hedelmäliha, tuorejuusto, tomusokeri ja sitruuna-aromi kreemiksi.

3

Sulata liivatelehdet juoksevaksi vesihauteessa ja kaada ohuena nauhana tuorejuustokreemiin samalla vatkaten. Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi ja lisää se tuorejuustokreemiin varovasti käännellen. Levitä seos keksipohjien päälle ja tasoita pinnat.

4

Aseta kakut jääkaappiin vähintään kahdeksi tunniksi.

5

Hyytelö

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä. Halkaise passionhedelmät, kaavi hedelmäliha pois ja painele se siivilän läpi, jotta siemenet erottuvat. Sekoita hedelmäliha appelsiinimehun ja sokerin kanssa ja lämmitä seosta kattilassa, kunnes sokeri on sulanut. Sulata liivatelehdet kuumaan mehuun ja aseta jäähtymään (noin 30 minuutiksi). Kun mehu on jäähtynyt mutta yhä juoksevaa, kaada se kakkujen päälle. Aseta kakut kylmään siksi aikaa, kunnes hyytelö on täysin hyytynyt, (noin 2 tuntia). Kakut säilyvät jääkaapissa yhdestä kahteen päivää.