EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Pizza-chorizo-cocktailpalat

(0)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Tuunaa Ristorante -pizza helpoiksi cocktailpaloiksi.

16 kappaletta

Vaikeustaso 1 20 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Pizza-chorizo-cocktailpalat

Pizza-chorizo-cocktailpalat:

pkt Dr. Oetker Ristorante Pizza Spinacia
n. 75 g chorizo-makkaraa
16 kpl kivettömiä mustia oliiveja
150 g mozzarellajuustoa (minipalloja)
16 kpl basilikanlehtiä
16 kpl cocktailtikkuja

Valmistus

Valmistus

1

Kuumenna uuni 220 ° C asteeseen (kiertoilma 200 ° C).

2

Valmista pizza pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Paista uunin keskitasolla noin 13 minuuttia.

3

Anna pizzan jäähtyä hieman. Leikkaa chorizo ohuiksi viipaleiksi. Leikkaa pizza 16 osaan. Laita cocktailtikkuun ensimmäiseksi yksi oliivi. Kääri chorizoviipale mozarellapallon ympärille ja laita se tikkuun. Laita vielä viimeiseksi basilikanlehti ja kiinnitä tikku pizzan reunaan.

Ravintosisältö: reseptiin Pizza-chorizo-cocktailpalat

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 445kJ
107kcal
979kJ
235kcal
Rasva 7.3g 16g
Hiilihydraatit 5.4g 12g
Proteiini 4.6g 10g