Flag

Savulohikakku

about 8 - 10 annosta
Keskitasoinen
60 minuuttia
Voileipäkakku täydentää juhlavankin kahvipöydän
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Ainekset
100 ghapankorppuja
50 gDr. Oetker Hasselpähkinärouhetta
75 - 100 gvoita
2 rklkalalientä
Täyte
4 kplDr. Oetker Liivatelehteä
2 rklvettä
2 dlkuohukermaa
200 gruohosipulituorejuustoa
200 gsulatejuustoa
200 glämminsavustettua lohta
0,5 dlruohosipulisilppua
1 tlDr. Oetker Sitruuna-aromia plus sitruunapippuria ripaus.
Koristeluun
150 gkatkarapuja valutettuna
0,5 kplpaprikaa
0,5 kplmaustekurkkua
1tilliä
Dr. Oetker Mantelilastuja

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Hasselpähkinärouhetta
Picture - Dr. Oetker Liivatelehteä
Picture - Dr. Oetker Sitruuna-aromia  plus sitruunapippuria ripaus.
Picture - Dr. Oetker Mantelilastuja
1

Murenna hapankorput. Sekoita muruihin pähkinärouhe, sulatettu voi ja kalaleimi. Levitä muruseos leivinpaperilla vuoratun kakkuvuoan pohjalle.

2

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.Vaahdota kuohukerma, lisää joukkoon ruohosipulituorejuusto, sulatejuusto, ruodoton ja nahaton lämminsavulohi, ruohosipuli, sitruuna- tai limepippuri ja sitruuna-aromi.Jauha tasaiseksi sauvasekoittimella tai sähkövatkaimella.Kiehauta vesi ja liuota vedestä puristetut liivatteet joukkoon.Sekoita tasaiseksi ja kaada täytteeseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.Kaada täyte vuokaan ja nosta jääkaappiin hyytymään muutamaksi tunniksi tai yön yli.

3

koristelu

Koristele katkaravuilla, pieneksi kuutioiduilla paprika- ja kurkkukuutioilla sekä tuoreilla yrteillä.Ripottele reunoille kuumassa pannussa paahdettuja mantelilastuja.