Flag

Skonssit ja marinoidut mansikat

12 kappaletta
Keskitasoinen
40 minuuttia
Skonssit tarjoillaan marinoitujen mansikoiden ja täyteläisen vaniljakreemin kera.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Skonssit
5 dlvehnäjauhoja
2 rklsokeria
1 rklDr. Oetker Vaniljasokeria
2 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
75 gvoita
1 kplkananmunaa
1 dlmaitoa
Vaniljakreemi
100 gmascarponejuustoa
1 tlDr. Oetker Sitruuna-aromia
1 rklDr. Oetker Vaniljasokeria
Marinoidut mansikat
1 ltuoreita mansikoita
1 tlDr. Oetker Sitruuna-aromia
2 rklsokeria

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Vaniljasokeria
Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
Picture - Dr. Oetker Sitruuna-aromia
Picture - Dr. Oetker Vaniljasokeria
Picture - Dr. Oetker Sitruuna-aromia
1

Sekoita jauhot, sokeri, vaniljasokeri ja leivinjauhe keskenään. Nypi voi jauhoihin, lisää munat ja maito ja sekoita taikinaksi. Litistä taikina pöydälle noin 2 cm: n paksuiseksi levyksi. Hyödynnä lasia tai pyöreää mittaa ja leikkaa levystä noin 12 skonssia.

2

Laita skonssit leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 220° C asteessa noin 10 minuuttia. Anna jäähtyä hieman ennen tarjoilua.

3

Sekoita yhteen mascarpone, sitruuna-aromi ja sokeri. Viipaloi mansikat ja sekoita ne sitruuna-aromin ja vaniljasokerin kanssa.

4

Levitä vastaleivottujen skonssien päälle vaniljakreemiä ja reilu annos marinoituja mansikoita.