Suklaamunajuustokakku

(2)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Näyttävän ja trendikkään pääsiäiskakun teet helpommin kuin uskoisitkaan. Voit käyttää haluamiasi suklaamunia tai loihtia tietyn väriyhdistelmän. Dr. Oetker Choco cover -suklaakuorrute lämmitetään pakkauksessaan sellaisenaan ja se on hetkessä valmista käytettäväksi.

noin 6 palaa

Vaikeustaso 1 10 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Suklaamunajuustokakku

Pakastekakku:

1 kpl My Sweet Deli Cheese cake New york style pakastekakku

Koristelu:

värikkäitä suklaamunia
1 ps Dr. Oetker Suklaanmakuinen Kakunkuorrute Tumma

Valmistus

Valmistus

1

Pakastekakku:

Poista juustokakku pakkauksesta ja aseta tarjoiluvadille. Anna sulaa huoneenlämmössä 2-3 tuntia.

2

Koristelu:

Asettele värikkäät suklaamunat sulaneen juustokakun keskelle.

3

Lämmitä pakkaus Dr. Oetker Choco cover -suklaakuorrutetta. Tee pussin kulmaan ihan pieni reikä. Valuta pussista suklaakuorrutetta kakun päälle nopeilla vedoilla – näin saat kuorrutteesta tarpeeksi ohutta. Kuorrute jähmettyy kakun pintaan lohkeavan herkulliseksi suklaaksi.

Ravintosisältö: reseptiin Suklaamunajuustokakku

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 1554kJ
373kcal
1607kJ
386kcal
Rasva 24g 25g
Hiilihydraatit 31g 32g
Proteiini 6.1g 6.3g