Suklaapusut

(0)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Suklaalla kuorrutetut marenkisuukot, jotka voit maustaa ja koristella oman makusi mukaan. Valmiina ehdotukset rommi-vanilja-, minttu- ja sitruunapusuista.

noin 12 kappaletta

Vaikeustaso 2 40 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Suklaapusut

3 kpl kananmunaa
2 dl sokeria
1 tl Dr. Oetker aromia valinnan mukaan (kts. alla)
¼ tl Dr. Oetker Elintarvikeväriä valinnan mukaan (kts. alla)
200 g maitosuklaata
12 kpl Marie-keksejä
Dr. Oetker koristerakeita valinnan mukaan (kts. alla)

Vaihtoehto 1: Rommi-Vaniljapusut:

½ tl Dr. Oetker Rommiaromia
½ tl Dr. Oetker Vanilja-aromia
Dr. Oetker Suklaanmakuista Strösseliä

Vaihtoehto 2: Sitruunapusut:

1 tl Dr. Oetker Sitruuna-aromia
¼ tl Dr. Oetker Elintarvikeväriä keltaista
Dr. Oetker koristerakeita , Aurinkiströsseliä

Vaihtoehto 3: Minttupusut:

¼ tl Dr. Oetker Vihreää Elintarvikeväriä
½ - 1 tl Dr. Oetker Piparminttuaromia
Dr. Oetker koristerakeita , Karamellikoristerakeita

Valmistus

Valmistus

Vaahdota valkuaiset ja puolet sokerista sähkövatkaimella kovaksi vaahdoksi. Lisää valitsemasi aromi ja väri sekä vähitellen loput sokerista. Jatka vaahdottamista vielä noin 10 minuuttia. Aseta keksit leivinpaperille uunipellille ja pursota vaahto keksien päälle. Kypsytä pusuja n.10 minuuttia 150 asteisen uunin alatasolla. Sulata suklaa syvässä astiassa vesihauteessa ja kasta pusut varovasti suklaaseen. Koristele Dr. Oetker koristerakeilla.

Ravintosisältö: reseptiin Suklaapusut

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 736kJ
253kcal
1418kJ
488kcal
Rasva 7g 13g
Hiilihydraatit 26g 50g
Proteiini 3.8g 7.3g