Flag

Suklaiset Biscotti-keksit

24 - 28 kappaletta
Keskitasoinen
60 minuuttia
Sitruunalla ja suklaalla maustetut italialaiset Biscotti-keksit
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Ainekset
50 gvoita
1,5 dlsokeria
1 tlDr. Oetker Sitruuna-aromia
2,5 dlvehnäjauhoja
2 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
1 dlmaissitärkkelystä
2 kplkananmunaa
1 psDr. Oetker Mantelirouhetta (50 g)
1Dr. Oetker Maitosuklaanapit leivontaan (100 g)

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Sitruuna-aromia
Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
Picture - Dr. Oetker Mantelirouhetta (50 g)
Picture - Dr. Oetker Maitosuklaanapit leivontaan (100 g)
1

Esikuumenna uuni 160 asteiseksi.

2

Vaahdota pehmeä voi, sokeri ja sitruuna-aromi. Sekoita vehnäjauho, maissitärkkelys ja leivinjauhe ensin keskenään ja siivilöi sitten taikinaan varovasti sekoittaen.

3

Riko kananmunat kulhoon ja vatkaa kevyesti niiden rakenne rikki. Lisää munat taikinaan. Lisää lopuksi mantelirouhe ja suklaat taikinaan ja sekoita taikina tasaiseksi.

4

Jaa taikina kahtia ja tee molemmista osista noin 25 cm pitkät rullat. Nosta rullat etäälle toisistaan leivinpaperin päälle uunipellille. Painele rullat kevyesti noin 5 cm leveiksi levyiksi. Paista uunissa:

Positie rooster: Keskitasolla

Paistoaika: about 20 Minutes

5

Anna tankojen jäähtyä noin 20-25 minuuttia. Leikkaa tangot noin 2 cm leveiksi viipaleiksi. Levitä viipaleet väljästi uunipellille leivinpaperin päälle ja paista uudelleen uunissa:

Positie rooster: Keskitasolla

Paistoaika: about 15 Minutes

6

Anna jäähtyä mieluiten ritilän päällä niin pikkuleivät pysyvät rapeina. Pakkaa kunnolla jäähtyneet pikkuleivät tiiviiseen rasiaan.