Toffeeboston

(1)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Salted caramel eli suolatoffee on yksi suurimmista makutrendeistä juuri nyt. Ihana yhdistelmä antaa perinteiselle bostonpullalle upean säväyksen.

noin 16 palaa

Vaikeustaso 2 120 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Toffeeboston

Pullataikina:

1 ps Dr. Oetker Kuivahiivaa
2 ½ dl maitoa
1 kpl kananmuna
1 dl sokeria
1 tl suolaa
n. 8 dl vehnäjauhoja
125 g pehmeää voita

Täyte:

100 g pehmeää voita
1 dl fariinisokeria
1 ps Dr. Oetker Fudgepaloja
1 tl sormisuolaa

Voiteluun:

1 kpl kananmuna

Koristelu:

tuubi Dr. Oetker Valkoista Sokerikuorrutetta

Valmistus

Valmistus

1

Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Lisää munat, sokeri, mausteet ja osa jauhoista.

2

Sekoita taikina tasaiseksi.
 Alusta vähitellen loput jauhot taikinaan, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoista Lisää alustuksen loppupuolella pehmeä voi. Anna taikinan kohota liinan alla vedottomassa paikassa kaksinkertaiseksi.

3

Kauli taikina 30 x 60 kokoiseksi levyksi. Levitä pehmeä voi levylle. Ripota päälle sokeri, toffeehiput ja suola. Kääri rullaksi. Leikkaa rulla 16 palaan.

4

Laita leivinpaperi halkaisijaltaan noin 26 cm kokoiseen irtopohjavuokaan. Laita palat vuokaan leikkauspinta ylöspäin. Kohota noin puoli tuntia. Voitele kananmunalla.

5

Paista 175-asteisen uunin keskitasolla n. 35 minuuttia. Jos pinta tummuu liikaa, niin peitä se leivinpaperilla.

6

Irrota kakku hieman jäähtyneenä varovasti ensin vuoan reunoista ja siirrä sitten tarjoiluvadille. Koristele halutessasi sokerikuorrutuksella, jäljelle jääneillä fudgerakeilla ja suklaatähdillä.

Ravintosisältö: reseptiin Toffeeboston

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 1301kJ
357kcal
1396kJ
383kcal
Rasva 13g 14g
Hiilihydraatit 44g 47g
Proteiini 5.1g 5.5g