Tripple Heart Attack Cheese Cake

(4)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Kerrassaan herkullinen yhdistelmä täyteläistä suklaakakkua, kermaista juustokakkua ja raikasta vedalmamoussea.

12 - 16 annosta

Vaikeustaso 2 120 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Tripple Heart Attack Cheese Cake

Keksipohja:

250 g kaurakeksejä tai muita täysjyväkeksejä
75 g voita

Brownietäyte:

150 g tummaa suklaata
100 g voita
1 ½ dl tomusokeria
1 kpl kananmuna
1 dl vehnäjauhoja

Juustokakkutäyte:

400 g maustamatonta tuorejuustoa
2 dl tomusokeria
2 tl vaniljaa Dr. Oetker Vaniljamyllystä
2 kpl kananmunaa

Vadelmamoussetäyte:

4 dl kuohu- tai vispikermaa
200 g vadelmia (tuore tai pakastettu)
2 dl tomusokeria
1 tl Dr. Oetker Sitruuna-aromia
3 kpl Dr. Oetker Liivatelehteä

Koristelu:

50 g vadelmia
50 g mustikoita

Valmistus

Valmistus

1

Esivalmistelut:

Esikuumenna uuni 180 asteiseksi. Vuoraa 24 cm irtopohjavuoka leivinpaperilla.

2

Keksipohja:

Murenna keksit ja sekoita niihin sulatettu voi. Painele seos vuoan pohjalle.

3

Brownie:

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri. Lisää kananmuna voimakkaasti vaahdottaen. Siivilöi vehnäjauhot vaahtoon ja sekoita tasaiseksi. Paloittele ja sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa. Lisää suklaa taikinaan koko ajan voimakkaasti vatkaten. Vaahdota kunnes taikina on ilmavaa. Levitä taikina keksipohjalle tasaisesti.

4

Juustokakku:

Vaahdota tuorejuusto, tomusokeri ja jauhettu vanilja tasaiseksi massaksi. Lisää kananmunat yksitellen voimakkaasti vaahdottaen. Vaahdota vielä vähintään minuutin ajan kunnes massa on tasaista ja hyvin ilmavaa. Levitä massa brownie-kerroksen päälle tasaisesti. Paista kakkua 30-40 minuuttia, kunnes kakku on hyytynyt ja hieman reunoiltaan paistunut. Anna kakun jäähtyä ja laita huoneenlämpöinen kakku jääkaappiin viilenemään.

5

Vadelmamousse:

Pehmennä liivatteet runsaassa kylmässä vedessä. Sekoita vadelmat, tomusokeri ja sitruuna-aromi kattilassa. Kuumenna kunnes höyryää. Lisää liivatteet, joista on puristettu ylimääräinen vesi. Sekoita ja anna seoksen jäähtyä huoneenlämpöiseksi. Ei kuitenkaan niin kauaa, että seos alkaisi hyytyä. Vaahdota vispikerma erillisessä kulhossa. Sekoita kermavaahto jäähtyneeseen vadelmaseokseen. Levitä vadelmamousse jääkaappikylmän juustokakun päälle. Anna hyytyä vähintään 4 tuntia jääkaapissa. Koristele vadelmilla ja mustikoilla ennen tarjoilua.

Ravintosisältö: reseptiin Tripple Heart Attack Cheese Cake

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 1458kJ
395kcal
1299kJ
352kcal
Rasva 23g 20g
Hiilihydraatit 28g 25g
Proteiini 3.8g 3.4g