Valkosuklaapopsit

(0)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Värikkäät valkosuklaapopsit ovat juhlapöydän väripilkku. Ihanilla Fudgepaloilla aateloidut valkosuklaamakeiset on pyöritelty herkullisen värisissä Cup Cake Neon –koristerakeissa.

24 kappaletta

Vaikeustaso 1 20 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Valkosuklaapopsit

Taikina:

2 ps Dr. Oetker Chocolate chips white
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 ps Dr. Oetker Fudge chunks
tippa Dr. Oetker Luontainen Appelsiiniaromia
Dr. Oetker Vaniljamyllyä (makusi mukaan)

Pinnalle:

1 prk Dr. Oetker Cupckae Neon -koristerakeita
24 kpl Dr. Oetker Cupcake Mini -vuokia

Valmistus

Valmistus

1

Kaada valkosuklaarakeet lautaselle ja sulata mikroaaltouunissa puolen minuutin erissä välillä sekoitellen, kunnes suklaa on sulanut. Voit myös sulattaa suklaat pusseissaan kuumassa vesihauteessa.

2

Laita tuorejuusto kulhoon ja lisää joukkoon sulatettu valkosuklaa voimakkaasti sekoittaen. Lisää Fudge Chunks –palat sekä appelsiiniaromia varovasti annostellen.

3

Rouhi joukkoon vaniljatankoa myllystä. Sekoita hyvin ja tarkista maku. Lisää tarvittaessa appelsiiniaromia.

4

Laita seos hetkeksi jääkaappiin jähmettymään ja pyöritä pieniksi palloiksi. Kaada koristerakeet erillisille lautasille ja kääntele pallot rakeissa.

5

Aseta pallot vuokiin. Säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen saakka.

Vinkki! Voit valmistaa makeiset päivää tai kahta aikaisemmin. Säilytä jääkaapissa folion alla.

Ravintosisältö: reseptiin Valkosuklaapopsit

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 400kJ
95kcal
1483kJ
354kcal
Rasva 4.2g 16g
Hiilihydraatit 13g 48g
Proteiini 0.9g 3.2g