Flag

Vaniljamousserullat

about 12 palaa
Helppo
40 minuuttia
Vaniljamoussella täytetty suklaakääretorttu
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Ainekset
150 gvoita
1,75 dlsokeria
3 kplkananmunaa
2 rklkaakaojauhetta
1,75 dlvehnäjauhoja
1 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
0,5 dlmaitoa
1 psDr. Oetker Vaniljakakkumoussea
2,5 dlmaitoa
sokeria oman maun mukaan

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
Picture - Dr. Oetker Vaniljakakkumoussea
1

Vatkaa yhteen huoneenlämpöinen voi ja sokeri. Vatkaa munat yksitellen seokseen ja lisää kaakao.Sekoita jauhot ja leivinjauhe ja lisää taikinaan yhdessä maidon kanssa. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille (noin 30 x 40 cm).Paista uunissa:

Positie rooster: Keskitasolla

Paistoaika: 8 - 10 Minutes

Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 220 °C

Kiertoilmauunin lämpötila: 200 °C

2

Käännä kakku uudelle leivinpaperille, johon on ripoteltu sokeria. Vedä vanha leivinpaperi pois ja aseta pyyhe kakkulevyn päälle, jotta se ei kovetu. Jos levy kovettuu, sitä on vaikea rullata. Kakkumousse: Sekoita pussin sisältö 2,5 dl:n maitoa ja vatkaa noin 1 minuutti. Levitä kakkumousse torttulevylle. Älä levitä moussea aivan reunoille asti. Rullaa levy varovasti käyttäen apuna leivinpaperia. Kääri rulla leivinpaperiin ja laita kylmään vähintään tunniksi. Tarjoile viipaleina.