Appelsiini-suklaa cupcakes

Appelsiini-suklaa cupcakes resepti.

20 kappaletta

Vaikeustaso 2 40 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Appelsiini-suklaa cupcakes

2 kpl kananmunaa
1 dl sokeria
1 dl fariinisokeria
4 dl vehnäjauhoja
50 g Dr. Oetker Mantelirouhetta
2 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 ps Dr. Oetker Chocolate chips tummasuklaa (100 g)
100 g voita sulatettuna
2 tl Dr. Oetker Luontainen Appelsiiniaromia

Pinnalle:

200 g appelsiinituorejuustoa
4 - 5 dl tomusokeria
vanijaa Dr. Oetker Vaniljamyllystä

Koristeluun:

1 kpl Dr. Oetker Cupcake Minipearls koristerakeita
Dr. Oetker Cupcake Daisies

Valmistus

Valmistus

1

Sulata voi. Vaahdota munat ja sokerit. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, suklaapalat, jäähtynyt voisula ja appelsiiniaromi. Sekoita tasaiseksi. Jaa taikina Dr.Oetker Cupcake -vuokiin ja paista uunissa. Jäähdytä.

Lämpötia: 220°C

Kiertoilmauuni: 200°C

Asetukset: keskitasolla

Paistoaika: n. 15 min.

2

Vatkaa appelsiinituorejuusto ja tomusokeri keskenään. Rouhi joukkoon vaniljatankoa myllystä ja mausta halutessasi appelsiininkuoriraasteella. Pursota tahna jäähtyneiden muffinien päälle. Koristele muffinit kukilla ja helmillä.

Ravintosisältö: reseptiin Appelsiini-suklaa cupcakes

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 1074kJ
288kcal
1524kJ
409kcal
Rasva 7.9g 11g
Hiilihydraatit 40g 57g
Proteiini 3.1g 4.3g