Flag

Raspberry minicupcakes

about 40 kappaletta
Helppo
40 minuuttia
Herkulliset pienet vadelmakuppikakut. Leivo suuri määrä pieniä tai 12 normaalikokoista muffinia.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Taikina
100 gvoita (pehmeää)
2 dlsokeria
2 kplkananmunaa
1 dlvadelmia
3 rklkaakaojauhetta
2 tlDr. Oetker Vaniljasokeria
3 dlvehnäjauhoja
1 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
1 tlDr. Oetker Ruokasoodaa
1 tl(valko)viinietikkaa
about 40 kplDr. Oetker Cupcake Mini -vuokia
Kuorrutus & koristelu
1 psDr. Oetker Vaniljakakkumoussea
2,5 dlmaitoa
Dr. Oetker Geelivärejä (punaista)
Dr. Oetker Chocolate Hearts -suklaasydämiä

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Vaniljasokeria
Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
Picture - Dr. Oetker Ruokasoodaa
Picture - Dr. Oetker Cupcake Mini -vuokia
Picture - Dr. Oetker Vaniljakakkumoussea
Picture - Dr. Oetker Chocolate Hearts -suklaasydämiä

Taikina

Vatkaa voi ja sokeri kulhossa vaaleaksi vaahdoksi, lisää kananmunat ja vatkaa tasaiseksi. Lisää kaakaojauhe sokerivaahtoon ja sekoita, kunnes taikina on tasaisen väristä. Sekoista leivinjauhe, vaniljasokeri ja vehnäjauhot keskenään ja lisää taikinaan. Yhdistä etikka ja ruokasooda. Odota, että seos alkaa kuplia ja lisää taikinaan. Kääntele joukkoon vadelmat. Jaa tasaisesti vuokiin ja paista. Jäähdytä paiston jälkeen ritilällä.

Positie rooster: Keskitasolla

Paistoaika: about 15 Minutes

Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 200 °C

Kiertoilmauunin lämpötila: 180 °C


Kuorrutus & koristelu

Vaahdota kakkumousse maidon kanssa paksuksi vaahdoksi. Piirrä geelivärillä pursotuspussin sisälle kärjestä pussin suulle suuntautuvia viivoja 4-6kpl. Laita vaahto varovasti pursotuspussiin. Pursota jokaiselle muffinille kaunis kuorrutus ja aseta päälle suklaasydän.