Flag

Smoothiekakku

about 12 palaa
Keskitasoinen
30 minuuttia
Pehmeä smoothiekakku ei sisällä lisättyä sokeria eikä gluteenia, joten se sopii moneen ruokavalioon.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Pohja
200 gkivettömiä taateleita
2 psDr. Oetker Mantelijauhetta (100 g)
1 kplappelsiinia kuori raastettuna
1 - 2 rklvesi
Täyte
4 kplDr. Oetker Liivatelehteä
500 gmansikoita
2 kplbanaania
400 gmaitorahkaa
1 tlTaylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa
0,5 dlsitruunamehua

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Mantelijauhetta (100 g)
Picture - Dr. Oetker Liivatelehteä
Picture - Taylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa
1

Pohja

Soseuta kivettömät taatelit monitoimikoneen kulhossa tai tehosekoittimessa. Lisää mantelijauhe, appelsiinin kuoriraaste ja vesi. Soseuta mahdollisimman tasaiseksi massaksi. Pingota leivinpaperi halkaisijaltaan noin 22 cm irtopohjavuoan pohjalle. Painele manteli-taateliseos tiiviisti vuokaan.

2

Täyte

Laita liivatelehdet likoamaan väljään, kylmään veteen noin viideksi minuutiksi.


Soseuta mansikat ja banaanit. Sekoita joukkoon maitorahka. Mausta vaniljatahnalla. Kuumenna sitruunamehu kiehuvaksi. Liuota joukkoon liotetut liivatteet. Yhdistä liivateseos muiden aineiden kanssa.

3

Kaada täyte vuokaan. Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 4 tuntia. Tarjoa marjojen kanssa.