Valkosuklaapopsit

Värikkäät valkosuklaapopsit ovat juhlapöydän väripilkku. Ihanilla Fudgepaloilla aateloidut valkosuklaamakeiset on pyöritelty herkullisen värisissä Cup Cake Neon –koristerakeissa.

24 kappaletta

Vaikeustaso 1 20 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Valkosuklaapopsit

Taikina:

2 ps Dr. Oetker Chocolate chips white
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 ps Dr. Oetker Fudge chunks
tippa Dr. Oetker Luontainen Appelsiiniaromia
Dr. Oetker Vaniljamyllyä (makusi mukaan)

Pinnalle:

1 prk Dr. Oetker Cupckae Neon -koristerakeita
24 kpl Dr. Oetker Cupcake Mini -vuokia

Valmistus

Valmistus

1

Kaada valkosuklaarakeet lautaselle ja sulata mikroaaltouunissa puolen minuutin erissä välillä sekoitellen, kunnes suklaa on sulanut. Voit myös sulattaa suklaat pusseissaan kuumassa vesihauteessa.

2

Laita tuorejuusto kulhoon ja lisää joukkoon sulatettu valkosuklaa voimakkaasti sekoittaen. Lisää Fudge Chunks –palat sekä appelsiiniaromia varovasti annostellen.

3

Rouhi joukkoon vaniljatankoa myllystä. Sekoita hyvin ja tarkista maku. Lisää tarvittaessa appelsiiniaromia.

4

Laita seos hetkeksi jääkaappiin jähmettymään ja pyöritä pieniksi palloiksi. Kaada koristerakeet erillisille lautasille ja kääntele pallot rakeissa.

5

Aseta pallot vuokiin. Säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen saakka.

Vinkki! Voit valmistaa makeiset päivää tai kahta aikaisemmin. Säilytä jääkaapissa folion alla.

Ravintosisältö: reseptiin Valkosuklaapopsit

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 400kJ
95kcal
1483kJ
354kcal
Rasva 4.2g 16g
Hiilihydraatit 13g 48g
Proteiini 0.9g 3.2g