Joulukalenteri

Joulun 2017 reseptikalenterin reseptit ovat edelleen luettavissa täältä.

Joulukalenterista löytyy reseptikisamme voittajien upeita joulureseptejä. Joka päivä arvottiin myös jouluinen Dr. Oetker -tuotepaketti luukun avanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken. Kalenterin arvonnan voittajille on ilmoitettu ja palkinnot on postitettu. Onnea voittajille!

Luukuista 1-3 löytyivät reseptit: Piparibrookies, Vegaanin piparit ja Suklaa-kookospallot. Lataa pdf »

Luukuista 4-6 löytyivät reseptit: Jouluinen britakakku, Sinivalkoiset Suomi-macaronsit ja Pavlova-kakku. Lataa pdf »

Luukuista 7-8 löytyivät reseptit: Uuden Vuoden kakku ja Kinuskiset vaahtokarkit. Lataa pdf »

Luukusta 9 löytyi resepti: Panettone. Lataa pdf »

Luukusta 10 löytyi resepti: “Noel” mousse-leivos mansikoilla, valkoisella suklaalla ja mousse “Rooibos” - teestä. Lataa pdf »

Luukuista 11-13 löytyivät reseptit Kultainen joulurockyroad, Piparinmakuiset välipalapallot (12kpl) ja Metsän ystävien päärynä-toffeekakku. Lataa pdf»

Luukuista 14-15 löytyivät reseptit Suolaiset karpalotoffeet ja Polka-suklaakakku. Lataa pdf»

Luukuista 16-18 löytyivät reseptit Joulutortut lohitäytteellä, Marenkijoulukuusipipari ja Kardemumma-Kookoskakku. Lataa pdf»

Luukuista 19-21 löytyivät reseptit Jouluiset valkosuklaa-mutakakkuset, Herrasväen pikkuleivät (30 kpl) ja Jouluinen sitrus-suklaakakku. Lataa pdf»

Luukusta 22 löytyi Kuusiresepti. Lataa pdf»

Luukusta 23-24 löytyivät reseptit Joulunpöydän nakukakku joulun makuisella sokerikakkupohjalla sekä kinuski- ja glögimoussella ja Helpot ja marjaisat piparkakkuherkut (4 kpl). Lataa pdf»