Valkoinen Sokerimassa 454g

Valkoinen Sokerimassa 454g

Valkoinen sokerimassa kakkujen kuorruttamiseen ja koristeiden tekemiseen. Sokerimassa on makea neutraalin makuinen ja se kovettuu nopeasti. Kakkua kuorrutettaessa sokerimassa kaulitaan tomusokerin avulla noin 4-5 mm paksuiseksi kakun kokoiseksi levyksi ja nostetaan varoen hillolla tai kreemillä kuorrutetun kakun pinnalle. 


Kakku on hyvä kuorruttaa juuri ennen tarjoilua. Jääkaapissa säilytettäessä kuorrutettua kakkua ei tule peittää kuvulla, jotta massa ei pehmene. Kuorrutettu kakku 250 g riittää pienen, halkaisijaltaan 18-20 cm olevan kakun kuorruttamiseen. 24-26 cm kakun kuorruttamiseen tarvitaan 400-500 g sokerimassaa. 

Sokerimassaa voidaan värjätä. Nestemäisiä värejä käytettäessä, väri on sekoitettava ensin tomusokerin kanssa paksuksi massaksi, jotta väri ei pehmennä massaa liikaa. 

Lisätietoja:

Paino: 454g