EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Liivatejauhe

Liivatejauhe

Liivate on yleisimmin käytetty hyytelöimisaine. Dr. Oetker liivatejauhe valmistetaan sian nahan sidekudoksesta. Liivatejauhe turvotetaan ensin kylmään veteen (1 rkl vettä/1 tl liivatejauhetta). Seos sekoitetaan hyydytettävään kuumaan nesteeseen.

Seoksen voi kuumentaa myös hieman suuremmassa nestemäärässä mikroaaltouunissa ja lisätä kuumennuksen jälkeen hyydytettävään nesteeseen.

Liivatteen hyytyminen kestää noin 4 tuntia jääkaapissa ja hyytelö muuttuu kovemmaksi ajan myötä.

Lisätietoja:

Paino: 65g