kaikki
1 / 6

Choco cover valkosuklaanmakuinen kuorrute

Helppokäyttöinen valkosuklaanmakuinen kuorrute!

2 / 6

White Chocolate Chips

Valkosuklaapisarat sekoitettavaksi taikinoihin, käytettäväksi koristeina sinällään tai sulatettuna.

3 / 6

Dark Chocolate Chips

Tummat suklaapisarat sekoitettavaksi taikinoihin, käytettäväksi koristeina sinällään tai sulatettuna.

4 / 6

Milk Chocolate chips

Maitosuklaapisarat sekoitettavaksi taikinoihin, käytettäväksi koristeina sinällään tai sulatettuna.

5 / 6

Fudge Chunks

Fudge palat sekoitettavaksi taikinoihin ja käytettäväksi koristeina sinällään.

6 / 6

Choco cover tummasuklaanmakuinen kuorrute

Helppokäyttöinen suklaanmakuinen kuorrute!

1 / 10

Korintti

Korintit ovat erityisen pieniä siemenettömiä kuivattuja viinirypäleitä ja soveltuvat kakkutaikinoihin, pulliin ja…

2 / 10

Kuorittu manteli

Korkealaatuisia kuorittuja manteleita leivontaan ja koristeluun. Kokonaiset mantelit sopivat niin leivonnaisten koristeluun kuin…

3 / 10

Mantelilastu

Mantelilastut on valmistettu kuorituista manteleista. Ne soveltuvat leivontaan ja koristeluun, kuten esimerkiksi toskakakun…

4 / 10

Manteliruohe

Mantelirouhe on valmistettu kuorituista manteleista ja on näin ollen erityisen kaunista koristeena. Se soveltuu myös…

5 / 10

Hasselpähkinärouhe

Hasselpähkinärouheon valmistettu korkealaatuisista hasselpähkinöistä. Hasselpähkinärouhe soveltuu erilaisiin taikinoihin…

6 / 10

Mantelijauhe

Mantelijauhe on valmistettu kuorituista manteleista on kauniin vaaleaa ja tasaväristä.

7 / 10

Sukaatti

Sukaatti on hillottua sukaattisitruunan kuorta. Se soveltuu sitruunaisiin kakkuihin ja koristeeksi.

8 / 10

Punainen kirsikka

Punaiset kirsikat ovat hillottuja, punaiseksi värjättyjä kirsikoita, joista on poistettu kivet.

9 / 10

Hedelmäsekoitus

Hedelmäsekoitus on seos hillottuja hedelmäpaloja. Hedelmäsekoitus on kehitetty erityisesti hedelmäkakkujen leivontaan.…

10 / 10

Appelsiininkuoripala

Appelsiininkuoripalat on valmistettu hillotusta appelsiinin kuoresta. Appelsiinin kuoripalat soveltuvat erilaisten kakkujen…

1 / 12

Geelivärit

Geelivärit ovat ihanteellinen sokerimassan värjäämiseen.

2 / 12

Karvasmanteliaromi

Voimakkaasti karvasmantelille maistuva ja tuoksuva aromi.

3 / 12

Luontainen sitruuna-aromi

Luontaista sitruunasta uutettua aromia.

4 / 12

Piparminttuaromi

Mintun makuinen Piparminttu-aromi erilaisiin leivonnaisiin ja jälkiruokiin.

5 / 12

Vanilja-aromi

Leivonnaisten, jälkiruokien ja juomien maustamiseen.

6 / 12

Rommiaromi

Rommiaromi on voimakkaasti rommille tuoksuva ja maistuva aromi.

7 / 12

Musta elintarvikeväri

Taikinoiden, erilaisten täytteiden, juomien ja jälkiruokien värjäämiseen.

8 / 12

Sininen elintarvikeväri

Taikinoiden, erilaisten täytteiden, juomien ja jälkiruokien värjäämiseen.

9 / 12

Vihreä elintarvikeväri

Taikinoiden, erilaisten täytteiden, juomien ja jälkiruokien värjäämiseen.

10 / 12

Keltainen elintarvikeväri

Taikinoiden, erilaisten täytteiden, juomien ja jälkiruokien värjäämiseen.

11 / 12

Punainen elintarvikeväri

Taikinoiden, erilaisten täytteiden, juomien ja jälkiruokien värjäämiseen.

12 / 12

Lakritsiuute

Luontainen lakritsijuuresta uutettu lakritsiuute leivonnaisten ja jälkiruokien maustamiseen. Nestemäinen aromi on helppo…

1 / 20

Leivinjauhe

Dr. Oetker leivinjauhe on tarkasti kehitetty seos kohotusaineita ja se takaa hyvän tuloksen jokaisella käyttökerralla.…

2 / 20

Leivinjauhe 160g

Korkealaatuinen Dr. Oetker Leivinjauhe taikinoiden kohottamiseen.

3 / 20

Ruokasooda

Ruokasooda on perinteinen kohotusaine happamiin ja siirappisiin taikinoihin

4 / 20

Vaniliinisokeri

Vanilliinisokeri on valmistettu tomusokerista ja keinotekoisesta vanilja-aromista, vanilliinista.

5 / 20

Vanilliinisokeri 160g

Vanilliinisokeri on valmistettu tomusokerista ja vanilja-aromista.

6 / 20

Vaniljasokeri 160g

Dr. Oetker vaniljasokeri on laadukas, pehmeästi vaniljalle maistuva ja tuoksuva sokeri.

7 / 20

Liivatelehti

Liivate on yleisimmin käytetty hyytelöimisaine. Liivatelehdet pehmitetään ensin kylmässä vedessä. Niistä puristetaan…

8 / 20

Appelsiinin kuoriraaste

Luonnollisen makuinen Appelsiinin kuoriraaste.

9 / 20

Sitruunan kuoriraaste

Luonnollisen makuinen Sitruunan kuoriraaste.

10 / 20

Liivatejauhe

Liivate on yleisimmin käytetty hyytelöimisaine. Liivatejauhe turvotetaan ensin kylmään veteen (1 rkl vettä/1 tl…

11 / 20

Vegegel

Vegegel on annospusseihin pakattu kasviperäinen hyytelöimisaine. Vegegel soveltuu hyvin erityisesti kuumien nesteiden…

12 / 20

Kuivahiiva

Hiivan käyttö ei ole koskaan ollut näin vaivatonta. Dr. Oetker Kuivahiiva säilyy huoneenlämmössä kuukausia aina valmiina…

13 / 20

Mansikanmakuinen kakkumousse

Mansikanmakuinen kakkumousse on kätevä ja nopea täyte erilaisiin täytekakkuihin. Jauhe vaahdotetaan maitoon ja mousse on heti…

14 / 20

Suklaanmakuinen kakkumousse

Suklaanmakuinen kakkumousse täyteläisiin ja ilmaviin täytekakkuihin. Jauhe vaahdotetaan 2-2 ½ dl maitoa ja mousse on heti…

15 / 20

Vaniljanmakuinen kakkumousse

Vaniljanmakuinen kakkumousse on helppo ja herkullinen täyte erilaisiin täytekakkuihin. Jauhe vaahdotetaan maitoon ja mousse on…

Dr. Oetker Vaniljakreemi
16 / 20

Vaniljakreemi

Paistonkestävä vaniljakreemi

17 / 20

Nestemäinen glukoosi

Dr. Oetker Nestemäinen glukoosi makeuttaa leivonnaisia ja jälkiruokia!

18 / 20

Luomu Liivatelehti

Liivate on yleisimmin käytetty hyytelöimisaine.

19 / 20

Luomu Leivinjauhe

Luomu Leivinjauhetta voidaan käyttää kaikenlaisessa leivonnassa kohotusaineena.

20 / 20

Ruokasooda

Ruokasooda on perinteinen kohotusaine happamiin ja siirappisiin taikinoihin

1 / 5

Vaniljasokeri

Dr. Oetker vaniljasokeri on laadukas, pehmeästi vaniljalle maistuva ja tuoksuva sokeri. Se sisältää uutettua ja jauhettua…

2 / 5

Vaniljamylly

Vanilja on monikäyttöinen mauste.

3 / 5

Luontainen vaniljasokeri

Sisältää vain luontaista Bourbon-vaniljaa.

4 / 5

Vanilla Paste –vaniljatahna

Vaniljatahna leivonnaisten ja jälkiruokien maustamiseen.

5 / 5

Vaniljatanko 2 kpl

Dr. Oetker Bourbon-vanilja saadaan Vanilla Planifolia –orkideasta.