EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Pimp your pizza

Olemme koonneet yhteen vinkkejä, miten tuunata pakastepizza juuri oman makuiseksi. Juuri ennen uuniin laittoa, voi pizzan päälle lisätä omia suosikki täytteitä. Lisäämällä pizzan päälle lempijuustoa tai tuoreita yrttejä saat pakastepizzasta herkullisen ja näyttävän annoksen! 

Viisi tapaa tuunata pakastepizza:

Lisää pizzatäytteitä makusi mukaan:

Juusto tekee kaikesta parempaa

Tuunaa pakastepizza uudelle tasolle lisäämällä siihen suosikki juustoasi! Raasta pizzan päälle parmesaania tai tuo pizzaan pehmeyttä lisäämällä mozzarellajuustoa. Juuston voi lisätä pizzan päälle myös paiston jälkeen.


Vinkki: Kun pizza on melkein valmis, aseta nyytin muotoinen burrata –juusto pizzan keskelle ja laita pizza vielä hetkeksi uuniin.
 

Yrttejä päälle

Saat pakastepizzaan makua, tuoreutta ja raikkautta lisäämällä pizzan päälle paiston jälkeen tuoreita yrttejä. Yrteillä maustamisesta saa parhaiten vinkkejä vilkaisemalla italialaiseen keittiöön, jossa tuoreet yritit ovat olennainen osa ruoanlaittoa. Oregno, rosmariini, timjami, salvia… mitä ikinä haluatkaan!

Yrttien maailmasta löytyy pizzan jokaisella ainesosalle oma makupari. Kasvispizzat, joissa on paljon vihanneksia kannattaa tuunata esimerkiksi timjamilla. Kuivattu- tai tuore timjami sopii erityisen hyvin esimerkiksi Ristorante Rossa –pizzan päälle.
 

Oliiviöljy

Hienostunut tapa tuunata pizza ja tuoda siihen lisämakua, on pirskotella paiston jälkeen pizzan päälle oliiviöljyä. Laadukas oliiviöljy tuo pizzaan raikkautta ja hapokkuutta, chililä maustetulla öljyllä saa mukana myös tulisuuden.

Vinkki: Kokeile pakastepizzan päällä myös tryffeliöljyä. Erityisen hyvin tryffeliöljy sopii yhteen italialaisen kinkun kanssa Tradizionale Pancetta –pizzassa.
 

More is more!

Joskus enemmmän vain on enemmän!

Tämä jos mikä pätee pizzan täytteisiin. Salamipizzasta saa vielä lihaisamman pepperinomakkaralla tai kinkkuviipaleilla. Täytettä voi olla niin paljon, että pizzan pohjaa hädin tuskin näkee. Kokeile Ristorante Salame tai Glueeniton Salame pizzoja lisäämällä pizzan päälle tuhti kerros pepperonimakkaraa.

Vinkki: Juustopizzoista saa tuhdimpia ja ihan merellisiä lisäämällä pizzan päällee esimerkiksi kylmäsavulohta, kapriksia ja punasipulia. Viimeistele paiston jälkeen ripaukselle tilliä. Ristorante Quattro Formaggi toimii tässä hyvin ja on pienen tuunauksen jälkeen kuin Frutti di mare!