EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

4 keksit yhdestä taikinasta

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Yhteinen pohjataikina, erilaiset koristeet. Tee ohjeella ihanat Red velvet cookiet, hasselpähkinä-suklaacookiet, minttu-suklaakeksit ja cookiet koristerakeilla.

about 50 kappaletta

Vaikeustaso 1 120 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin 4 keksit yhdestä taikinasta

Pohjataikina:

225 g voita
3 dl sokeria
100 g maustamatonta tuorejuustoa
1 kpl kananmunaa
1 tl Dr. Oetker Vanilja-aromia
7 dl vehnäjauhoja
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
0,25 tl Dr. Oetker Ruokasoodaa
0,25 tl suolaa

Red velvet cookiet:

1 tl kaakaojauhetta
Dr. Oetker Punaista geeliväriä
50 g Dr. Oetker Chocolate chips dark

Hasselpähkinä-suklaacookiet:

about 20 g Dr. Oetker Hasselpähkinärouhetta
50 g Dr. Oetker Chocolate chips dark

Cookiet koristerakeilla:

Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls -koristerakeita
Dr. Oetker Christmas koristerakeita

Kuorrutetut minttu-suklaakeksit:

2 rkl kaakaojauhetta
1 kpl kananmunan valkuaista
about 2 dl tomusokeria
1 - 2 tl Dr. Oetker Piparminttuaromia
Dr. Oetker Vihreää geeliväriä

Valmistus

Valmistus:

Esivalmistelut

Vatkaa huoneenlämpöinen, pehmeä voi ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää tuorejuusto, kananmuna ja vanilja-aromi ja vatkaa tasaiseksi. Sekoita leivinjauhe, sooda ja suola vehnäjauhoihin ja kääntele taikinaan. Jaa taikina neljään osaan.

Red velvet cookiet

Lisää kaakaojauhe ja värjää taikina punaiseksi. Kääntele joukkoon suurin osa suklaahipuista. Pyörittele taikinasta palloja ja aseta ne tasaisin välein leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Asettele pääle loput suklaahipuista ja paina pallot hieman litteämmiksi.

Hasselpähkinä-suklaacookiet

Pyörittele taikinasta palloja. Kaada hasselpähkinärouhe lautaselle ja kierittele taikinapallot rouheessa. Aseta pallot tasaisin välein leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paina keskelle syväkuoppa. Täytä kuoppa suklaahipuilla.

Cookiet koristerakeilla

Pyörittele taikinasta palloja. Kaada koristerakeita lautaselle ja kierittele taikinapallot rakeissa. Aseta pallot tasaisin välein leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paina ne hieman litteämmiksi, noin 1½ cm paksuisiksi kekseiksi.

Kuorrutetut minttu-suklaakeksit

Lisää taikinaan kaakaojauhe. Kääri taikina kelmuun ja anna levätä kylmässä noin 30 minuuttia. Kauli jäähtynyt taikina jauhotetulla alustalla ohueksi levyksi. Ota levystä paloja piparkakkumuotilla ja aseta ne leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.

Valmista pikeeri: Mittaa valkuainen ja suurin osa tomusokerista kulhoon. Vatkaa sähkövatkaimella muutama minuutti. Lisää piparminttuaromi ja väri, sekä tarvittaessa tomusokeria. Jatka vatkaamista vielä hetki. Siirrä pikeeri pursotuspussiin. Kuorruta jäähtyneet keksit pikeerillä. Anna kuivua huoneenlämmössä.

Paistaminen

Kuumenna uuni 175°C tai kiertoilmalla 160°C. Paista keksejä uunin keskitasolla noin 10 minuuttia.

Reseptin ravintosisältö 4 keksit yhdestä taikinasta

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 498 kJ
119 kcal
1775 kJ
424 kcal
Rasva 5.10 g 18.22 g
Hiilihydraatit 15.39 g 54.97 g
Proteiini 1.43 g 5.11 g