Flag

After Eight Cupcakes

12 - 15 kappaletta
Helppo
60 minuuttia
Täyteläiset suklaamuffinit ja mintunmakuinen mousse yhdistyvät näissä ihanissa kuppikakuissa.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Taikina
150 gpehmeää voita
1,75 dlsokeria
1 tlDr. Oetker Luomu Vaniljasokeria
2 rklkaakaojauhetta
3 kplkananmunaa
2,75 dlvehnäjauhoja
2 tlDr. Oetker Luomu Leivinjauhetta
75 gDr. Oetker Tummasuklaanapit leivontaan
4 tlDr. Oetker Piparminttuaromia
Kuorrutus
1 psDr. Oetker Vaniljakakkumoussea
2,5 dlmaitoa
1 tlDr. Oetker Vihreää geeliväriä
2 tlDr. Oetker Piparminttuaromia
Dr. Oetker Sprinkles Choco -strösseliä
After Eight suklaakonvehteja
mintunlehtiä

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Luomu Vaniljasokeria
Picture - Dr. Oetker Luomu Leivinjauhetta
Picture - Dr. Oetker Tummasuklaanapit leivontaan
Picture - Dr. Oetker Piparminttuaromia
Picture - Dr. Oetker Vaniljakakkumoussea
Picture - Dr. Oetker Vihreää geeliväriä
Picture - Dr. Oetker Piparminttuaromia
Picture - Dr. Oetker Sprinkles Choco -strösseliä
1

Esivalmistelut

Lämmitä uuni 160 asteiseksi. Jaa muffinivuoat muffinipellille tai uunipellille.

2

Taikina

Vaahdota voi, sokeri, vaniljasokeri ja kaakao. Lisää kananmunat yksitellen voimakkaasti vatkaten. Sekoita leivinjauhe vehnäjauhoon ja siivilöi seos taikinaan. Kääntele taikina varovasti tasaiseksi. Lisää suklaahiput ja piparminttuaromi. Jaa taikina tasan muffinivuokiin ja paista uunin keskitasolla 20-25 minuuttia. Anna jäähtyä.

3

Kuorrutus ja koristelu

Sekoita kakkumousse maitoon. Lisää vihreä väri ja piparminttuaromi. Vaahdota aluksi hetki sähkövatkaimen pienimmällä teholla ja sitten 4 minuutin ajan suurimmalla teholla, kunnes vaahto on paksua ja kestävää. Siirrä mousse purotuspussiin, jossa on ruusutylla. Pursota mousse muffineille ja koristele ne After Eight konvehdein, mintunlehdin ja kaakaoströsselein.