EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Amandan syntymäpäiväkakku

Kaunis pyöreä täytekakku on klassinen tarjottava syntymäpäiväjuhlilla ja ristiäisissä.

about 12 palaa

Vaikeustaso 2 60 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Amandan syntymäpäiväkakku

Ainekset:

4 kpl kananmunaa
2 dl sokeria
1,5 dl vehnäjauhoja
0,5 dl perunajauhoja
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 dl maitoa
2 rkl Dr. Oetker Vaniljasokeria
4 dl vispikermaa
2 rkl sokeria
1 dl mansikkahilloa
1 dl omenahilloa
2 kpl Dr. Oetker Sokerimassaa
1 tl Dr. Oetker Punaista Elintarvikeväriä
Dr. Oetker Prinsessa Lillifee koristerakeita
tuubi Dr. Oetker Valkoista Sokerikuorrutetta

Valmistus

Valmistus:

1

Vaahdota kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita vehnäjauho, perunajauho ja leivinjauhe keskenään. Lisää jauhot varovasti nostellen vaahtoon. Kaada taikina voideltuun irtopohja vuokaan ja paista 175 asteisessa uunissa noin 35 minuuttia. Anna kakun jäähtyä.

2

Jaa kakku kolmeen kerrokseen terävällä veitsellä sahaten. Kostuta kakku maidolla, johon on sekoitettu vaniljasokeri. Vaahdota kermavaahto ja mausta se sokerilla. Aseta alimmainen kakkulevy tarjoilu vadille. Levitä levylle omenahilloa ja kermavaahtoa. Lisää toinen kakkulevy ja paina kevyesti. Levitä levylle mansikkahillo ja kermavaahtoa. Säästä osa kermavaahdosta kakun kuorruttamiseen. Lisää päällimmäinen kakkulevy. Pyöristä kakun reunoja veitsellä leikaten. Kuorruta kakku kermavaahdolla.

3

Sekoita sokerimassaan sopiva määrä punaista elintarvike väriä. Sekoita massaa käsin kunnes väri on tasainen. Voit käyttää halutessasi hanskoja, väri lähtee käsistä saippualla pesten. Kauli sokerimassa kakun kokoiseksi pyöreäksi levyksi. Nosta levy kaulimen avulla kakun päälle. Painele kuorrute varovasti käsin kakun päälle ja leikkaa alareuna siistiksi veitsellä. Kiinnitä koristeet sokerimassalla tai valkoisella koristelugeelillä kakun päälle. Kirjoita syntymäpäiväsankarin nimi kakulle.

Reseptin ravintosisältö Amandan syntymäpäiväkakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1717kJ
410kcal
1419kJ
339kcal
Rasva 13.85g 11.44g
Hiilihydraatit 45.96g 37.98g
Proteiini 4.11g 3.40g