EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Appelsiini-maustekakku

Ihanan mausteinen joulukakku ohje. Jouluinen kakku luodaan lämpimillä mausteilla ja appelsiinilla. Viimeistele täytekakku koristehelmin.

8 - 10 palaa

Vaikeustaso 2 90 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Appelsiini-maustekakku

Mausteinen kakkupohja:

3 kpl kananmunaa
2,5 dl vaaleaa ruokosokeria
2 tl Taylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa
1 dl vehnäjauhoja
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 dl perunajauhoja
2 tl kanelia
1 tl neilikkaa
1 tl kardemumma
1 tl inkivääriä
1 kpl appelsiinia , mehu

Täyte:

2 ps Dr. Oetker Vaniljakakkumoussea
5 dl kevytmaitoa
3,5 dl vispikermaa
1 kpl appelsiinia , kuori raastettuna

Koristelu:

Dr. Oetker Earthy Luomu Koristerakeita
1 kpl appelsiinia , kuori raastettuna
1 pkt Dr. Oetker Golden and Shiny Pearls -koristehelmiä

Valmistus

Valmistus:

Kakkupohja ja täyte

Kuumenna uuni 180 asteeseen ja vuoraa halkaisijaltaan 20 cm irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla. Vatkaa kananmunat, sokeri ja vaniljatahna vaahdoksi. Sekoita keskenään vehnäjauhot, leivinjauhe, perunajauhot sekä mausteet. Siivilöi jauhot munasokerivaahtoon ja lisää yhden appelsiinin mehu. Kääntele tasaiseksi, kaada vuokaan ja paista keskitasolla 25–30 minuuttia. Anna jäähtyä vuoassa. Irrota jäähtynyt kakku veitsen avulla ja poista leivinpaperi. Leikkaa kolmeen osaan isolla, sahalaitaisella leipäveitsellä.

Vatkaa moussejauhe maidon sekaan, noin 3 minuuttia. Vatkaa kerma erillisessä astiassa vaahdoksi ja kääntele vaniljamoussen joukkoon. Mausta raastetulla appelsiininkuorella.

Kakun kokoaminen

Aseta alin kakkupohja tarjoilulautaselle ja ympäröi kakkumuovilla sekä irtopohjavuoan reunalla. Levitä päälle 1/3 täytteestä. Aseta päälle keskimmäinen kakkupohja ja levitä päälle seuraava 1/3 täytteestä. Asettele viimeinen pohja päälle leikkauspinta alaspäin. Laita loput täytteestä pursotuspussiin, jossa on pyöreä tylla. Pursota kakun päälle. Anna kakun tekeytyä pari tuntia jääkaapissa, jonka jälkeen poista reunat ja kakkumuovi. Koristele Earthy-koristerakeilla, appelsiininkuoriraasteella ja koristehelmillä.

Kakkupohjan ja täytteen voi hyvin valmistaa jo päivää ennen tarjoilua. Kakun täytteeksi voi laittaa halutessaan myös hilloa tai marmeladia, kuten appelsiinimarmeladia. Levitä ensin hillo kakkupohjan päälle ja sitten vaniljamousse.

Reseptin ravintosisältö Appelsiini-maustekakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 2144kJ
512kcal
875kJ
209kcal
Rasva 18.88g 7.70g
Hiilihydraatit 56.27g 22.97g
Proteiini 6.81g 2.78g