EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Appelsiini-siemenleipä

Herkullinen ja helppo leipäohje, joka sopii loistavasti myös herkkävatsaisille. Leipä on luontaisesti gluteeniton ja se on valmistettu ilman hiivaa.

1 kappale

Vaikeustaso 1 60 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Appelsiini-siemenleipä

Leipätaikina:

5 dl gluteenittomia kaurajauhoja
5 dl tattarijauhoa
1 dl auringonkukansiemeniä
1 dl kurpitsansiemeniä
1 rkl psylliumia
1,5 tl suolaa
1 tl Dr. Oetker Ruokasoodaa
1 tl Dr. Oetker Luomu Leivinjauhetta
2 rkl kookosöljyä
5 dl puristettua appelsiinimehua

preparation

Valmistus:

Valmistus

Laita pata kansineen uunin keskitasolle ja kuumenna uuni 225 asteeseen.

Purista appelsiinien mehu mehupuristimella. 

Lisää taikinakulhoon kaikki ohjeen kuivat aineet. Lisää kuivien aineiden joukkoon puristettu appelsiinimehu ja sekoita taikina sähkövatkaimella huolellisesti sekaisin.

Ota pata pois uunista ja vuoraa se leivinpaperilla. Kumoa taikina pataan, lisää kansi päälle ja paista noin 30 minuuttia. Ota tämän jälkeen kansi pois padan päältä ja jatka leivän paistamista vielä noin 15-20 minuuttia, kunnes leivän pinta on kauniisti paahtunut.

Reseptin ravintosisältö Appelsiini-siemenleipä

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 10735kJ
2564kcal
842kJ
201kcal
Rasva 89.48g 7.00g
Hiilihydraatit 330.38g 25.85g
Proteiini 82.53g 6.46g