EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Appelsiinijuustokakku

(0)
2 1 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Tuorejuustolla täytetty raikas appelsiinitäytekakku.

about 12 palaa

Vaikeustaso 2 60 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Appelsiinijuustokakku

Pohja:

3 kpl kananmunaa
0,5 tl Dr. Oetker Elintarvikeväriä keltainen
1,5 dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
1,5 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
suolaa
1 tl Dr. Oetker Sitruuna-aromia
100 g voita

Kostutus:

1 kpl luomu appelsiinimehu

Täyte ja kuorrutus:

4 dl vispikermaa
2 dl ranskankermaa
200 g appelsiinituorejuustoa
1,5 dl sokeria
1 kpl luomu appelsiinimehu yhdestä appelsiinista,sekä mehu

Koristeeksi:

Dr. Oetker koristerakeita (kesä)
1 kpl appelsiinia

Valmistus

Valmistus:

1

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää vaahtoon elintarvikeväri ja sulatettu margariini jäähtyneenä. Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi jauhot vaahtoon kevyesti käännellen. Voitele ja jauhota kakkuvuoka ja paista uunissa. Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.

Lämpötia: 180 °C

Kiertoilmauuni: 160 °C

Paistokorkeus uunissa: Keskitasolla

Paistoaika: 30 Minutes

2

Leikkaa jäähtynyt kakkupohja kahteen osaan ja kostuta kakkulevyt appelsiinista puristetulla mehulla. Kaada kerma ja sokeri kulhoon ja vatkaa seos kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää ranskankerma, tuorejuusto, appelsiinin kuoriraaste ja mehu. Sekoita varovasti tasaiseksi.

3

Levitä 1/3 seoksesta kakkulevylle ja nosta toinen kakkulevy täytteen päälle. Levitä loput seoksesta kakun pinnalle ja reunoille.Koristele kakku koristerakeilla tai strösseleillä ja kuorettomiksi leikatuilla appelsiinilohkoilla.

Reseptin ravintosisältö Appelsiinijuustokakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1717 kJ
410 kcal
1407 kJ
336 kcal
Rasva 22.44 g 18.39 g
Hiilihydraatit 31.04 g 25.44 g
Proteiini 4.89 g 4.00 g