Tärkeää tietoa:

Dr. Oetker Suomi vetää takaisin Pink Roses -koristeruusut mahdollisten mantelijäämien vuoksi

Lue lisää

Appelsiinikakku

(0)
4 1 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Yksinkertaisen kaunis appelsiinikakku on maultaan raikas ja myös helppo valmistaa.

noin 20 annosta

Vaikeustaso 1 60 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Appelsiinikakku

Kakkupohja:

6 kpl kananmunaa
3 dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja
1,5 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
1 kpl appelsiinia

Kostutus:

Dr. Oetker Vaniljasokeria
vesi

Täyte:

3 dl vispikermaa osa säästetään kuorrutusta varten
200 g appelsiinituorejuustoa

Kuorrutus:

2 ps Dr. Oetker Vaniljakakkumoussea
4 dl maitoa
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls -koristerakeita

Valmistus

Valmistus:

1

Esivalmistelut

Voitele irtopohjakakkuvuoka voilla ja korppujauhota se. Vaihtoehtoisesti voit myös vuorata vuoan leivinpaperilla. Pese appelsiini huolellisesti. Raasta appelsiinin oranssi kuori hienoksi raasteeksi. Säästä kuoreton appelsiini kakun kostuttamiseen.

2

Taikina

Vaahdota sokeri ja munat ilmavaksi vaahdoksi. Vaahto on valmis, kun siihen piirretty kuvio pysyy vaahdon pinnalla hetken. Sekoita keskenään kuivat aineet, siivilöi vaahdon joukkoon ja sekoita varovasti tasaiseksi. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun tai voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan. Paista, kunnes taikina ei enää tartu tikkuun, kakku on valmis.

Lämpötia: 180 °C

Kiertoilmauuni: 160 °C

Paistokorkeus uunissa: Keskitasolla

Paistoaika: noin 30 minuuttia

3

Leikkaa kakku kolmeen kerrokseen. Purista appelsiinista mehu ja lisää vettä niin, että saat yhteensä 2 ½ dl kostuketta. Mausta vaniljasokerilla riittävän makeaksi. Kostuta kakku. Vaahdota kerma. Sekoita tuorejuusto pehmeäksi ja lisää siihen 2/3 vatkatusta kermasta. Mausta tarvittaessa sokerilla. Täytä kakku tuorejuusto- kermavaahtoseoksella.

4

Vaahdota kakkumousse. Sekoita loput kermavaahdosta kakkumousseen ja levitä seos kakun päälle ja reunoille. Anna kakun vetäytyä jääkaapissa. Koristele hopeahelmillä juuri ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö Appelsiinikakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1176 kJ
281 kcal
1080 kJ
258 kcal
Rasva 9.51 g 8.73 g
Hiilihydraatit 24.46 g 22.44 g
Proteiini 5.14 g 4.72 g
Suostumus seurantaan

Olisimme iloisia, jos antaisit meille ja kumppaneillemme luvan käyttää evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotta voisimme ymmärtää tapaasi käyttää verkkosivustoamme. Näin saisimme paremman käsityksen toiminnastasi käyttäjänä ja voisimme mukauttaa verkkosivustoamme sen pohjalta. Lisäksi me ja kumppanimme haluaisimme käyttää näitä tietoja personoidun palvelun tarjoamiseksi kumppaneidemme alustoilla. Jos annat suostumuksesi tähän, valitse ”Salli”. Lisätietoja löytyy tietosuojakäytännöstämme. Voit muuttaa mieltäsi milloin tahansa.

Välttämättömät toiminnot

Tarvitsemme näitä evästeitä ja vastaavia teknologioita mahdollistaaksemme verkkosivustomme perustoiminnot. Sellaisiin kuuluu esimerkiksi näiden asetusten tallentaminen. Tämä on ehdottoman välttämätöntä, joten näiden evästeiden ja vastaavien teknologioiden käyttöä ei voi kieltää.

Aina käytössä
Analytiikka ja personointi

Lisäksi haluaisimme oppia lisää siitä, miten käytät sivustoamme, jotta voisimme optimoida sitä sinulle ja muille käyttäjille. Tähän tarkoitukseen käytämme evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotka kartoittavat käyttäjien toimintaa ja siten auttavat meitä parantamaan sinulle tarjoamaamme palvelua.

Joo

ei

(Uudelleen)markkinointi ja tietojen jakaminen kolmansille osapuolille

Varmistaaksemme, että voimme mukauttaa markkinointikampanjoitamme sinun tarpeisiisi, keräämme tietoa siitä, miten saavut sivustollemme ja miten toimit mainostemme kohdalla. Tämä auttaa meitä parantamaan sekä mainoksiamme että sisältöjämme sinua varten. Markkinointikumppanimme käyttävät näitä tietoja myös omiin tarkoituksiinsa, esimerkiksi personoidakseen tiliäsi tai profiiliasi omalla alustallaan.

Joo

ei