EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Appelsiinitiikerikakku

(3)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Raidallinen tiikerikakku on perinteinen kahvikakku. Tämä kakku saa raitoihinsa lisämakua appelsiinin kuoriraasteesta.

noin 12 palaa

Vaikeustaso 2 40 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Appelsiinitiikerikakku

Rengasvuokaan:

2 rkl voita
n. 2 rkl korppujauhoja

Kakkutaikina:

200 g voita
2 dl sokeria
3 kpl kananmunaa
3 dl vehnäjauhoja
2 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
1 dl maitoa
1 ps Dr. Oetker Appelsiinin kuoriraastetta
½ dl kaakaojauhetta
1 rkl maitoa

Koristelu:

tomusokeria
Dr. Oetker Chocolate Stars

Valmistus

Valmistus

Esivalmistelut:

Voitele kakkuvuoka ja korppujauhota se. Kopauta ylimääräiset korppujauhot pois vuoasta. Kuumenna uuni:

Lämpötia: 170°C

Kiertoilmauuni: 150°C

1

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi. Lisää huoneenlämpöiset munat yksitellen voimakkaasti vatkaten. Sekoita jauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri keskenään. Lisää jauhoseos sekä yksi desilitra maitoa taikinaan ja sekoita tasaiseksi.

2

Jaa taikina kahtia. Sekoita toiseen osaan appelsiinin kuoriraaste ja toiseen osaan kaakaojauhe sekä yksi ruokalusikallinen maitoa.

3

Nostele vuoan pohjalle tasaiseksi noin kolmannes kaakaotaikinasta ja sitten päälle puolet appelsiinitaikinasta. Tasoita. Lisää seuraavaksi kolmannes kaakaotaikinaa ja sitten loput appelsiinitaikinasta. Tasoita. Lisää lopuksi loput kaakaotaikinasta. Halutessasi voit sekoittaa hieman taikinakerroksia pistelemällä kerrosten läpi veitsellä tai haarukalla. Tasoita ja vedä pinnalle taikiaan ympyrän muotoinen viilto. Paista uunissa:

Asetukset: alatasolla

Paistoaika: n. 50 min.

4

Kokeile kakun kypsyys tikulla. Kypsä kakku ei tartu tikkuun. Kumoa hieman jäähtynyt kakku varovasti lautaselle. Anna jäähtyä. Säilytä ilmatiiviisti huoneenlämmössä tai viileämmässä. Kakku on parhaimmillaan muutaman päivän kuluttua. Viimeistele kakku tomusokerilla ja Suklaatähdillä.

Ravintosisältö: reseptiin Appelsiinitiikerikakku

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 1156kJ
354kcal
1462kJ
448kcal
Rasva 17g 21g
Hiilihydraatit 30g 37g
Proteiini 4g 5g