EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Aprikoosi-suklaaleivokset

Aprikoosi mehevöitää suklaaleivonnaiset ja tuo makuun raikkautta.

about 25 palaa

Vaikeustaso 1 40 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Aprikoosi-suklaaleivokset

ainekset:

4 kpl kananmunaa
3 dl ruokosokeria
2 - 2,5 dl vehnäjauhoja
50 g Dr. Oetker Mantelijauhetta
0,5 dl perunajauhoja
0,5 dl kaakaojauhetta
2 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
100 g aprikoosimarmeladi
1 dl vispikermaa
1 dl rypsiöljyä

pinnalle:

25 g voita
1 dl tomusokeria
200 g maitosuklaata
Dr. Oetker Suklaasydämiä

preparation

Valmistus:

1

Vaahdota munat ja ruokokidesokeri vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, sekä aprikoosimarmeladi, rypsiöljy ja kerma. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista uunissa.

Lämpötia: about 220 °C

Kiertoilmauuni: about 200 °C

Paistokorkeus uunissa: Keskitasolla

Paistoaika: about 12 - 15 Minutes

2

Pohjan paistuessa tee kuorrute. Laita paksupohjaiseen kattilaan voi ja paloiteltu suklaa. Sulata miedolla lämmöllä koko ajan hämmentäen, kunnes suklaapalat ovat sulaneet. Anna kuorrutteen hetki jäähtyä ja sekoita siihen tomusokeri. Levitä kuorrute lämpimän pohjan päälle ja nosta kylmään. Koristele vielä Dr.Oetker suklaasydämillä. Leikkaa jäähtyneenä terävällä tasareunaisella veitsellä.

Reseptin ravintosisältö Aprikoosi-suklaaleivokset

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1072kJ
256kcal
2018kJ
482kcal
Rasva 0g 0g
Hiilihydraatit 0g 0g
Proteiini 0g 0g