EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Baileys Cupcakes

Kermaliköörillä maustettu kuorrutus tekee näistä leivonnaisista erityisen herkullisia.

about 12 kappaletta

Vaikeustaso 1 40 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Baileys Cupcakes

Ainekset:

150 g voita
2 dl sokeria
1 rkl Dr. Oetker Vaniljasokeria
2 rkl kaakaojauhetta
3 kpl kananmunaa
2,5 dl vehnäjauhoja
2 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
75 g tummaa suklaata rouhittuna

Kuorrutus:

1 ps Dr. Oetker Suklaakakkumoussea
1,25 dl maitoa
0,5 dl kermalikööriä (esim. Baileys)

Koristelu:

preparation

Valmistus

1

Levitä 12 muffinivuokaa muffinipellin koloihin tai uunipellille ja esilämmitä uuni 175 asteeseen.

2

Sekoita pehmeä voi, sokeri, Vaniljasokeri ja kaakao tasaiseksi vaahdoksi. Lisää kananmunat yksitellen ja sekoita voimakkaasti.

3

Sekoita leivinjauhe vehnäjauhoihin ja sekoita taikinaan. Lisää viimeiseksi rouhittu suklaa. Jaa taikina tasan muffinivuokiin ja paista 175 asteisessa uunissa 20-25 minuuttia. Anna jäähtyä.

Kuorrutus

Kaada vatkauskulhoon maito, kermalikööriä ja yksi pussi Suklaamousseaineksia. Voit korvata liköörin vispikermalla. Vaahdota seosta 5 minuuttia sähkövatkaimella.

Laita mousse pursotuspussiin ja pursota ruusukkeiksi muffineille. Vaihtoehtoisesti voit muotoilla veitsellä moussesta ruusukkeet. Koristele suklaasydämillä tai koristerakeilla. Anna jähmettyä jääkaapissa vähintää kaksi tuntia ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö Baileys Cupcakes

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 0kJ
0kcal
0kJ
0kcal
Rasva 0g 0g
Hiilihydraatit 45g 51g
Proteiini 0g 0g