Flag

Baileys Cupcakes

about 12 kappaletta
Helppo
40 minuuttia
Kermaliköörillä maustettu kuorrutus tekee näistä leivonnaisista erityisen herkullisia.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Ainekset
150 gvoita
2 dlsokeria
1 rklDr. Oetker Vaniljasokeria
2 rklkaakaojauhetta
3 kplkananmunaa
2,5 dlvehnäjauhoja
2 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
75 gtummaa suklaata rouhittuna
Kuorrutus
1 psDr. Oetker Suklaakakkumoussea
1,25 dlmaitoa
0,5 dlkermalikööriä (esim. Baileys)

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Vaniljasokeria
Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
Picture - Dr. Oetker Suklaakakkumoussea
1

Levitä 12 muffinivuokaa muffinipellin koloihin tai uunipellille ja esilämmitä uuni 175 asteeseen.

2

Sekoita pehmeä voi, sokeri, Vaniljasokeri ja kaakao tasaiseksi vaahdoksi. Lisää kananmunat yksitellen ja sekoita voimakkaasti.

3

Sekoita leivinjauhe vehnäjauhoihin ja sekoita taikinaan. Lisää viimeiseksi rouhittu suklaa. Jaa taikina tasan muffinivuokiin ja paista 175 asteisessa uunissa 20-25 minuuttia. Anna jäähtyä.


Kuorrutus

Kaada vatkauskulhoon maito, kermalikööriä ja yksi pussi Suklaamousseaineksia. Voit korvata liköörin vispikermalla. Vaahdota seosta 5 minuuttia sähkövatkaimella.


Laita mousse pursotuspussiin ja pursota ruusukkeiksi muffineille. Vaihtoehtoisesti voit muotoilla veitsellä moussesta ruusukkeet. Koristele suklaasydämillä tai koristerakeilla. Anna jähmettyä jääkaapissa vähintää kaksi tuntia ennen tarjoilua.