EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Banaani-Suklaa –jäätelö

Banaanisose ja suklaarouhe maustavat tämän herkullisen itse tehdyn jäätelön, joka syntyy helposti ilman jäätelökonetta.

about 4 annosta

Vaikeustaso 1 20 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Banaani-Suklaa –jäätelö

Ainekset:

100 g suklaata
1 kpl banaania
2,5 dl kevytmaitoa
1 ps Dr. Oetker Vanilja Jäätelöjauhetta

Valmistus

Valmistus:

1

Rouhi suklaa ja soseuta banaani.

2

Laita kylmä maito vatkauskulhoon. Lisää jäätelöjauhe ja sekoita sähkövatkaimella noin 3 minuutin ajan. Sekoita joukkoon suklaarouhe ja banaanisose. Aseta seos pakastuksen kestävään, kannelliseen rasiaan ja pakasta vähintään 4 tuntia (-18°C.)

3

Anna jäätelön pehmetä huoneenlämmössä noin 10 minuutin ajan ennen tarjoilua. Annostele, koristele ja nauti.

Reseptin ravintosisältö Banaani-Suklaa –jäätelö

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 967kJ
231kcal
674kJ
161kcal
Rasva 8.84g 6.14g
Hiilihydraatit 28.06g 19.48g
Proteiini 5.68g 3.94g