EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Black forest -joulukakku eli kirsikkainen suklaakuivakakku

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Etsitkö uudenlaista kuivakakkua jouluun? Tässä suklaakakkureseptissä perinteinen joulukakku höystetään suklaahipuilla ja kirsikoilla.

about 12 palaa

Vaikeustaso 2 80 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Black forest -joulukakku eli kirsikkainen suklaakuivakakku

Kakkupohja:

200 g pehmeää voita
2,5 dl fariinisokeria
3 kpl kananmunaa huoneenlämpöisenä
2 tl Dr. Oetker Rommiaromia
50 g Dr. Oetker Chocolate chips dark tai maitosuklaa
1 rs Dr. Oetker Punaisia Kirsikoita paloiteltuna
1 dl Dr. Oetker Mantelirouhetta
3 dl vehnäjauhoja
3 rkl kaakaojauhetta
2 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
1 tl piparimaustetta

Kostutus:

6 rkl vesi
2 rkl sokeria
2 tl Dr. Oetker Rommiaromia

Kuorrutus ja koristelu:

100 g Dr. Oetker Chocolate chips dark
50 g Dr. Oetker Chocolate chips milk

Valmistus

Valmistus:

1

Lämmitä uuni 175 asteeseen. Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää joukkoon munat yksitellen vatkaten. Lisää rommiaromi.

2

Sekoita suklaa, mantelit, kirsikat, jauhot, kaakaojauhe, leivinjauhe ja mausteet huolellisesti sekaisin. Kääntele seos muiden aineiden joukkoon. Kaada taikina pinnoitettuun irtopohjavuokaan (halkaisija n. 23 cm.)

3

Paista uunin alatasolla noin 50 minuuttia tai kunnes kakku on kypsä. Älä paista liikaa, ettei kakusta tule kuiva. Anna hetken ajan jäähtyä vuoassa

4

Tee kostutusliemi vedestä ja sokerista. Sekoita, kunnes sokeri sulaa. Mausta rommiaromilla. Tee kakkuun reikiä cocktaitikulla. Valuta kostustusliemi lämpimään kakkuun. Anna jäähtyä kokonaan.

5

Sulata tummasuklaarakeet. Levitä sulatettu suklaa kakun pinnalle ja anna valua myös osittain sivuille. Koristele suklaahipuilla ja halutessasi tuoreilla kirsikoilla.

Voit halutessasi tehdä hauskan kaksivärisen koristelun käyttämällä suklaakuorrutuksen päällä valkosuklaakuorrutusta rennosti raidoiksi valuttaen.

Reseptin ravintosisältö Black forest -joulukakku eli kirsikkainen suklaakuivakakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1972 kJ
471 kcal
1972 kJ
471 kcal
Rasva 19.83 g 19.83 g
Hiilihydraatit 45.76 g 45.76 g
Proteiini 4.55 g 4.55 g