EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Black forest mukikakku

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Leivo itsellesi mukikakku ja herkuttele vaikka iltapäiväkahvin kanssa. Nopea ja helppo kakku valmistetaan mikroaaltouunissa.

1 annos

Vaikeustaso 1 20 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Black forest mukikakku

Taikina:

25 g voita
1 kpl kananmunaa
1 rkl maitoa (15 ml)
2 rkl sokeria
4 rkl vehnäjauhoja (40 g)
0,25 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
2 tl kaakaojauhetta
30 g Dr. Oetker Punaisia Kirsikoita
10 g Dr. Oetker Chocolate chips dark

Koristelu:

kermavaahtoa
5 g kirsikkahilloa

Valmistus

Valmistus:

1

Mittaa voi mikroaaltouunin kestävään, vähintään 3 dl vetoiseen mukiin. Sulata voi mikroaaltouunin korkeimmalla teholla noin 50 sekuntia.

2

Lisää kananmuna ja maito mukiin. Vatkaa haarukalla kunnes seos on tasainen.

3

Sekoita leivinjauhe ja kaakao jauhoihin. Lisää paloitellut kirsikat. Lisää seos mukiin ja sekoita kunnes tasaisesti sekaisin. Ripottele suklaarakeet pinnalle.

4

Paista mikroaaltouunin korkeimmalla teholla (850 W) noin 2 minuuttia (tai 750 W: 2 min 15 s) kunnes kakku on kunnolla kohonnut ja jähmettynyt. VARO! Muki on kuuma. Anna kakun jäähtyä mikrossa minuutin ajan ennen kuin otat sen pois ja anna jäähtyä vielä noin 5 minuutin ajan.

5

Koristele vaahdotetulla kermalla ja kirsikkahillolla.

Käytä kirsikoiden tilalla esimerkiksi sulatettuja pakastevadelmia tai tuoreita marjoja.

Reseptin ravintosisältö Black forest mukikakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 3802 kJ
908 kcal
1775 kJ
424 kcal
Rasva 29.63 g 13.84 g
Hiilihydraatit 85.51 g 39.96 g
Proteiini 12.46 g 5.82 g