Flag

Black forest mukikakku

1 annos
Helppo
20 minuuttia
Leivo itsellesi mukikakku ja herkuttele vaikka iltapäiväkahvin kanssa. Nopea ja helppo kakku valmistetaan mikroaaltouunissa.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Taikina
25 gvoita
1 kplkananmunaa
1 rklmaitoa (15 ml)
2 rklsokeria
4 rklvehnäjauhoja (40 g)
0,25 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
2 tlkaakaojauhetta
30 gDr. Oetker Punaisia Kirsikoita
10 gDr. Oetker Tummasuklaanapit leivontaan
Koristelu
kermavaahtoa
5 gkirsikkahilloa

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
Picture - Dr. Oetker Punaisia Kirsikoita
Picture - Dr. Oetker Tummasuklaanapit leivontaan
1

Mittaa voi mikroaaltouunin kestävään, vähintään 3 dl vetoiseen mukiin. Sulata voi mikroaaltouunin korkeimmalla teholla noin 50 sekuntia.

2

Lisää kananmuna ja maito mukiin. Vatkaa haarukalla kunnes seos on tasainen.

3

Sekoita leivinjauhe ja kaakao jauhoihin. Lisää paloitellut kirsikat. Lisää seos mukiin ja sekoita kunnes tasaisesti sekaisin. Ripottele suklaarakeet pinnalle.

4

Paista mikroaaltouunin korkeimmalla teholla (850 W) noin 2 minuuttia (tai 750 W: 2 min 15 s) kunnes kakku on kunnolla kohonnut ja jähmettynyt. VARO! Muki on kuuma. Anna kakun jäähtyä mikrossa minuutin ajan ennen kuin otat sen pois ja anna jäähtyä vielä noin 5 minuutin ajan.

5

Koristele vaahdotetulla kermalla ja kirsikkahillolla.